Fikumikuz 14 Napisano 7 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Witam. Dziś gdy dzwoniłem nie słyszałem nic pomyślałem coś nie łączy lecz niestety nie okazało się , że nie działa głośnik(nad logo sony) . Co może byś problemem tego , że mój głośnik nie działa sprawdzałem rozmawiają przez normalny głośnik wszystko słyszałem oraz przy podłączeniu słuchawek też normalnie działały był dźwięk i głos osoby z , którą rozmawiam . Czy telefon się popsuł czy może coś wyciszyłem . Jeszcze dodam , że jak wracałem to padał deszcz , a ja trzymałem dosłownie 10-20 sek. czy może się okazać , że woda się dostała do środka ? http://i-cdn.phonearena.com/images/reviews/118168-image/Sony-Xperia-tipo-Review-03.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
JohnyRambo 221 Napisano 11 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Wszystko możliwe. Jest gwarancja ? Jak nie to Trox i jazda Tylko w głośniczek się zaopatrz. Cytuj Link to post Share on other sites
Fikumikuz 14 Napisano 11 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Telefon z t-mobile to pewno jest . O co chodzi z tym trox możesz wyjaśnić? Wiesz nie interesuje się telefonami dla mnie jest po to by dzwonić , słuchać muzyki i zagrać w jakaś głupią gierkę gdy sram . Cytuj Link to post Share on other sites
JohnyRambo 221 Napisano 11 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 O i to jest rzeczowy opis do czego telefon hahaha Trox to taki śrubokręt "gwiazdka". Ale jeżeli jest z t-mobile to oddaj na gwarancję i poproś o telefon zastępczy. Zapewne głośniczek sie zawilgocił bądź jakiś styk. Powinni uznać, jeżeli na baterii bądź pod obudową ten biały pasek (informujący o zalaniu) nie będzie miał czerwonej kreski. Możesz go znaleźć na baterii obok styków. Cytuj Link to post Share on other sites
Fikumikuz 14 Napisano 11 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Dobra zobaczę co da się z tym zrobić. Cytuj Link to post Share on other sites
kubekpop 248 Napisano 12 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Jeszcze możesz spróbować w telefonie wbić kod *#*#7378423#*#* i wejść w Service tests>I tam powinno być Front speaker albo jakoś tak, być może to tylko problem z apką od telefonu (wątpię, ale sprawdź, i przyda Ci się potem w diagnozowaniu). Cytuj Link to post Share on other sites
Fikumikuz 14 Napisano 12 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Jeszcze możesz spróbować w telefonie wbić kod *#*#7378423#*#* i wejść w Service tests>I tam powinno być Front speaker albo jakoś tak, być może to tylko problem z apką od telefonu (wątpię, ale sprawdź, i przyda Ci się potem w diagnozowaniu). Otóż sprawdziłem nic nie słychać teraz już nawet jak chce na głośniku piosenkę odtworzyć tym tylnym to nic nie słychać miałem tam left right i nic nie słychać jak to wciskałem itp... Jak podłączam słuchawki to śmiga miodzio wszystko , a jak odłączam to du*a za przeproszeniem. Cytuj Link to post Share on other sites
kubekpop 248 Napisano 12 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Próbowałeś zainstalować od nowa soft przez PC Companion? Przez aktualizację (tam jest, że nie ma aktualizacji i opcja napraw telefon). Cytuj Link to post Share on other sites
Fikumikuz 14 Napisano 12 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Zajmę się tym w weekend bo w tygodniu brak czasu dam ci znać na priv jak będę miał się za to zabrać to mi wytłumaczysz jak możesz co i jak . Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts