kopytko11 0 Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 (edytowane) Witam, Poszukuje monitora conajmniej 27 cali, najlepiej aby był nie panoramiczny. Nie wiem czy takie monitory wogole są , generalnie chodzi mi o zwiekszenie przestrzeni roboczej w pionie a nie w poziomie. Niestety funkcje pivota raczej odpadaja bo juz 24 panorama w pivocie to za duzo najchetniej kupiłbym della 3008WFP, ale ceny prawie 5k za nowego są mocno zniechecajace A uzywane również cieżko dostać Czy ktoś zna jakies modele spełniajace takie wymagania ? Tak abym mogł wyszukiwać już po ponkretnych modelach na portalach aukcyjnych i w sklepach ? Edytowane 6 Listopada 2013 przez kopytko11 Cytuj Link to post Share on other sites
aleksiejs 52 Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Na pewno łatwiej będzie komuś doradzić jeśli podasz budżet jaki masz. Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 raza kilka innych przydatnych informacji: http://forum.benchmark.pl/forum-29/announcement-18-jak-poprosi%C4%87-o-pomoc-lub-za%C5%82o%C5%BCy%C4%87-temat-w-dziale-monitory-i-projektory/ Cytuj Link to post Share on other sites
kopytko11 0 Napisano 7 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Nie podawałem budżetu bo niekoniecznie musi to być nowy monitor. Ale raczej nie zamierzam przeznaczyć na niego wiecej niz 2k zł. Poprostu tak jak pisalem poszukuje modeli ktore spełniały by moje oczekiwania a pozniej poszukam sobie ich w sklepach/aukcjach Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts