Gornik Steve 218 Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Witam. Chciałbym zebrać tutaj opinie o tym zasilaczu. Interesuje mnie stabilność napięcia, jakość wykonania i niski poziom głośności. Będzie on prawdopodobnie używany do Crossfire 2x R9 280X i podkręcania i5 3570K. Z góry dzięki za informacje. Cytuj Link to post Share on other sites
Swann 50 Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Kupując zasilacz markowej firmy nie masz się czego obawiać.Zasilacz spokojnie wystarczy i w dodatku będzie cichy.Sam posiadam już kolejny zasilacz od tej firmy i jestem bardzo zadowolony. Cytuj Link to post Share on other sites
owoce morza 1320 Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Nie ma co się rozpisywać każdy bdz. pisał dobre opinie. Jeden z najlepszych zasilaczy na rynku. Cytuj Link to post Share on other sites
Gornik Steve 218 Napisano 3 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 A jak z kablami? Są w miare giętkie, czy przeżyję horror podczas składania ? Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie vallentine 36 Napisano 3 Listopada 2013 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 (edytowane) Witam. Ja posiadam ten zasilacz też o mocy 750W. Wentylator w tym zasilaczu jest nie slyszalny, jeżeli chce się go usłyszeć trzeba przyłożyć ucho do grilla zasilacza. Dodatkowym plusem jest guma na krawędziach obudowy zasilacza która powstrzymuje go przed oddawaniem wibracji na bude. Kable są w porządnym oplocie, nic się nie rozrywa, są giętkie można je bezproblemowo ładnie poukładać. Jego wykonanie stoi na wysokim poziomie, żadne cewki nie piszczą, napięcia są bardzooo stabilne, jest dużo różnych kabli dzięki czemu można tworzyć różnorakie zestawy komputerowe z tym zasilaczem. Jedynym mankamentem tego zasilacza jest: cena Odemnie zasilacz dostaje 9,5/10 ( 0,5 odejmuję za cenę, ale wiadomo za jakość się płaci) Edytowane 3 Listopada 2013 przez vallentine 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Swann 50 Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Jeśli pytasz o kable to nie są zbyt giętkie,ot takie średnie.Dlaczego miałbyś przeżyć horror.Każdy kabel jest dobrze oznaczony i nie ma możliwości odwrotnego zamocowania. Cytuj Link to post Share on other sites
lwses 336 Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Jako posiadacz Darka Power BQT P7 PRO 750W potwierdzam Niemiecka koncepcja produktu, design i kontrola jakości a wentylatora do dziś nie słyszę m.in fajna jest funkcja ECASO. Kable w miarę giętkie ale do tego typu plecionek http://chlodzenie.net/wp-content/uploads/2010/01/NZXT_Oploty_ATX.jpg sporo im brakuje 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Gornik Steve 218 Napisano 3 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 (edytowane) Dzięki, po prostu miałem wrażenie że wyjdę na łosia kupując droższy zasilacz. EDIT: Mam jeszcze jedno pytanie - czy ten zasilacz zmieści się w obudowie HAF XB? Wysyłane z mojego GT-P1000 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane 3 Listopada 2013 przez Gornik Steve Cytuj Link to post Share on other sites
Swann 50 Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Tak,zasilacz wejdzie.Nie wiem czy kable się zmieszczą są dość długie a obudowa mała. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Gornik Steve 218 Napisano 4 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Ok. Wiem już wszystko . Temat rozwiązany. Wysyłane z mojego GT-P1000 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts