Skocz do zawartości

Geforce gtx 650 Ti boos 2gb 192bit czy coś innego?

Recommended Posts

Witam,

nie będę zakładał nowego tematu - podepnę się tutaj. Procek AMD Phenom II x4 965 zasilacz Corsair 520W, nastał czas zmiany karty graficznej, oczywiście zamierzam zmienić z mojego geforce 8800 GTS na właśnie gtx650 boosta. Szybkie pytani - procek pociągnie tą kartę graficzną czy dać sobie z nią spokój? Jeżeli nie to którą wybrać by zaspokoić moje oczekiwania w dzisiejszych grach? Dodam jeszcze, że kupuje coś do komputera raz na ruski rok, więc kupić chcę ją na kilka lat. Z góry dziękuję.

Pytanie jest zasadnicze: czy zamierzasz podkręcać. Jeżeli nie, to nawet nie patrz na budżetowego MSI i skieruj swój wzrok na:

http://www.morele.net/karta-graficzna-asus-geforce-gtx-650ti-boost-2048mb-ddr5-192bit-dvi-hdmi-dp-pci-e-1085-6008-wer-oc-overclock-gtx650tib-dc2oc-2gd5-570632/

Zgadzam się z tym. Niestety dla części użytkowników nadal nie jest to takie proste. Stąd trzeba proponować zamienniki, w tym przypadku z podobną wydajnością na stock i lepszym chłodzeniem.

Co się z tym dzieje? Znowu 660 podrożały !! był okres co były za 600zł ?! 

A wracając do tematu,Bierz 650ti boost tą co Lipton podał ;) i nie słuchaj że 1gb starczy bo nie starczy! Już głupi MP 3 bierze po 2gb :P

Bf 4 podobno też ma mieć na vram apetyt,Nowe gry na pewno te 2gb skonsumują. Osobiście wybrał bym 650ti boost.

Przydało by się żgnąć proca jeśli jest taka możliwość.

GTX 650 Ti Boost to dobra grafika znakomity stosunek wydajności do ceny.

Pomyśl że rok temu za GTX 560Ti trzeba było zapłacić około 1000pln a teraz grafikę lepszą wystarczy koło 500zł, W tej  cenie to tylko brać. Jeśli możesz dołożyć jeszcze 200 zł to wówczas warto GTX 660 .

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...