Voidereles 1695 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Witam was ja znów Chciałbym się spytać czy mogę okleić folią imitacją szczotkowanego aluminium lub folią carbon monitor Dell P2414H? Strasznie nie lubię tej ramki i tej nazwy. Widzieliście to już? Proszę o linki w takim wypadku Dzięki! Cytuj Link to post Share on other sites
Greg3or 637 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Ramka to ramka, spokojnie wg mnie możesz sobie go okleić. Samą folię znajdziesz na allegro bez większego problemu. Pochwal się potem jak wyszło Cytuj Link to post Share on other sites
Voidereles 1695 Napisano 1 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 (edytowane) spróbujemy Ale pochwale się dopiero na boże narodzenie bo pożyczyłem bratu 1500 zł i czekam aż odda i kupię tego della Edytowane 1 Listopada 2013 przez BumCykCyk Cytuj Link to post Share on other sites
KtosCos 92 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Sam się zastanawiałem nad oklejeniem, ale pewnie trzeba jeden, duży kawałek aby ładnie obkleić, a to drogo wyjdzie Dodatkowo, nie wiem, czy nowy monitor obkleisz, bo chyba trzeba ramkę ściągnąć - a gdy ściągniesz to możesz stracić gwarancję Cytuj Link to post Share on other sites
Voidereles 1695 Napisano 1 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 No też właśnie o tym myślałem, a dzisiejsza elektronika jest z każdej strony tak poobklejana że trochę ruszysz i nici z gwary A jakbym obkleił tylko tą ramkę, a jak jest dajmy na to 2 mm które są między ramką a taflą monitora (nie potrafię dobrać lepszeog słowa) to tego nie obklejac już, tylko tak prosto samą ramkę bez tego wgłębienia Wyraziłem się jasno xD? Cytuj Link to post Share on other sites
KtosCos 92 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Chodziło o matrycę? Chyba wiem o co Ci chodzi, ale nie wiem czy wyjdzie Ci tak równo jak to sobie wyobrażasz Ja bym zostawił tak jak jest, brzydko nie wygląda, ale dla pocieszenia - podstawkę możesz obklejać jak chcesz, zawsze w razie czego, możesz odkleić Cytuj Link to post Share on other sites
Voidereles 1695 Napisano 1 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Chce dać na ściane Masz jakiś inny pomysł na zniszczenie napisu DELL? Cytuj Link to post Share on other sites
aro7530 11 Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Zawsze można kupić inny monitor. Cytuj Link to post Share on other sites
Voidereles 1695 Napisano 3 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 W tej cenie 50 zł+/-nie znajdę niczego ładniejszego co będzie miało podobnie dobre parametry. Cytuj Link to post Share on other sites
Biafra 16739 Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Dziwisz mnie To jest bardzo ładny i minimalistyczny monitor Ale jak chcesz obklejać ramkę to droga wolna Cytuj Link to post Share on other sites
KtosCos 92 Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Mi też się podoba.Ale może ten monitor ma ramkę trzymającą się na "klipsy" a nie przykręcaną? Wtedy wystarczy podważyć czymś i wyskoczy.Ale jeżeli znaczek DELL'a jest wypuchły, to efekt będzie mizerny, a przynajmniej tak mi się wydaje Cytuj Link to post Share on other sites
Voidereles 1695 Napisano 6 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 (edytowane) I tak go zamówię dopiero w przyszłym roku czekam aż mi 1000 zł siostrzyczka kochana odda Na magistra się zachciało cholercia A z dellem mam jakieś takie skojarzenie że to jest jakaś antyczna i nie warta uwagi firma Edytowane 6 Listopada 2013 przez BumCykCyk Cytuj Link to post Share on other sites
Sony156 4965 Napisano 6 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Mi tam sie dell podoba. To siostra 1000 i brat 1500? N ajlepiej w jednym kawalku kupic folie, bo łączenia będzie widać. Poza tym dell raczej nie zaklada swoich plomb, predzej sklep. Cytuj Link to post Share on other sites
Voidereles 1695 Napisano 7 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 No bywa ;P Ciekawe kto pierwszy odda! Pomyślę nad tym Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts