mttjrWKS 6 Napisano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Czy moje recenzje zostaną zatwierdzone? Mógłby ktoś dać znać.Pisałem do Wojtek Kiełt ale bez odpowiedzi. Pozdro mttjrWKS Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Kliknąłeś publikuj ? Jeśli tak to możesz czekać od 5 minut do kilku dni Cytuj Link to post Share on other sites
mttjrWKS 6 Napisano 19 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Dałem publikuj a pw pisałem do Wojtek Kiełt dwa razy. Jedną reckę dałem 2010-04-06 a drugą 2010-04-12 Cytuj Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 może były za słabe, by je dodać ? Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 (vide ostatni problem z recką chłodzenia Akasa) Podeślij na pw link do shostowanych recek to spróbuję zdiagnozować Cytuj Link to post Share on other sites
mttjrWKS 6 Napisano 20 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Wojtek Kiełt odpisał że jedna jest do bani co zresztą wiedziałem ale druga jest dobra i czekam na odpowiedź... Cytuj Link to post Share on other sites
Paweł Maziarz 132 Napisano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Podpinam się, ale mam problem innej natury Mianowicie, kiedy wstawiam wykresy - w pliku png, są one z ramką. Po wstawieniu niektóre nie mają ramki (w FCK i w podglądzie) to próbuje dodać ją w menu obrazków - w tedy widać ją w FCK, ale w podglądzie niema jej... Pomożecie? Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Pomożecie?Pomożemy Masz wykres w Excelu, robisz zrzut ekranowy, w programie graficznym kadrujesz screenshot tylko na wykres, zapisujesz na dysku do png, przez edytor wrzucasz wykres jak obrazek Cytuj Link to post Share on other sites
Damian Szymański 16 Napisano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Podpinam się, ale mam problem innej natury Mianowicie, kiedy wstawiam wykresy - w pliku png, są one z ramką. Po wstawieniu niektóre nie mają ramki (w FCK i w podglądzie) to próbuje dodać ją w menu obrazków - w tedy widać ją w FCK, ale w podglądzie niema jej... Pomożecie? Podgląd ma to do siebie, że nie oddaje rzeczywistego wyglądu m-r. Wiele elementów po prostu jest nie wyświetlanych, lub są one wyświetlane ale nie prawidłowo. Dodaj tą ramkę i spróbuj "zapisać" recenzję. Po zapisaniu możesz ją edytować... Jednak jak ją zapiszesz wejdź w nią (normalnie nie poprzez edycję) i w tedy zobaczysz rzeczywisty wygląd. Być może będzie też i ramka Cytuj Link to post Share on other sites
Paweł Maziarz 132 Napisano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 D**a - niema Pomożecie?Pomożemy Masz wykres w Excelu, robisz zrzut ekranowy, w programie graficznym kadrujesz screenshot tylko na wykres, zapisujesz na dysku do png, przez edytor wrzucasz wykres jak obrazek wiesz co to jest za format PNG??? - plik graficzny Ale mimo to dzięki za chęć pomocy Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 A jaki format mialby miec zrzut ekranu jak nie graficzny? Ciezko obrazek wrzucic jako exe tak by sie wyswietlił... Cytuj Link to post Share on other sites
Paweł Maziarz 132 Napisano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Napisałeś mi to co zrobiłem (wykres w pliku graficznym) więc pomyślałem że nie skumałeś... Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Nie ma za co, nie mój problem więc nie licz na moją pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
Paweł Maziarz 132 Napisano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 To pomoże mi ktoś??? Może wsadze i jak będzie źle to poprosze Wojtka o pomoc... ? Cytuj Link to post Share on other sites
AMATouR 0 Napisano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Ja mam ten sam problem... Cytuj Link to post Share on other sites
Paweł Maziarz 132 Napisano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Podpinam się, ale mam problem innej natury Mianowicie, kiedy wstawiam wykresy - w pliku png, są one z ramką. Po wstawieniu niektóre nie mają ramki (w FCK i w podglądzie) to próbuje dodać ją w menu obrazków - w tedy widać ją w FCK, ale w podglądzie niema jej... Pomożecie? Znowu to samo... Pomożecie? Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Bo w MR generalnie nie dodasz skutecznie ramki z poziomu FCK jak chcesz to się baw HTML-em albo dodać ramkę do obrazka Cytuj Link to post Share on other sites
Paweł Maziarz 132 Napisano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Ale w obrazku była już ramka. Dobra dodałem bez ramki Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts