Popularne posty iDaft 995 Napisano 29 Października 2013 Popularne posty Udostępnij Napisano 29 Października 2013 (edytowane) Witam, Zauważyłem, że ostatnio panuje straszny bałagan, a nowi użytkownicy często zakładają jedno-linijkowe tematy. Żeby ułatwić obu stronom zadanie proponuję zastosować się do tych paru prostych zasad. 1. Sformułuj tytuł tak, żeby w kilku wyrazach zawrzeć kluczowe słowa, na przykład: http://www.picshot.pl/pfiles/379021/1.png Mała podpowiedź: < oznacza do danej kwoty (np. <200zł = do 200zł) > oznacza powyżej danej kwoty (np. >200zł = powyżej 200zł) ~ oznacza w granicach danej kwoty (np. ~200zł = w graniach 200zł) 2. W treści posta zawrzyj jak najwięcej przydatnych informacji, oprócz historii Twojego życia warto skorzystać z szablonu: Budżet (>/</~ kwota): Czego potrzebujesz? (słuchawki, głośniki, amplituner, toster z Wolfsonem): Przeznaczenie (gry, muzyka, filmy): Źródło (czyli do czego podepniemy dany sprzęt):Oczekiwania (czego oczekujemy od urządzenia):Inne (wszelkiej maści pytania): Ewentualnie: Muzyka (gatunki, które słuchamy): Metraż pokoju (jeżeli chodzi o głośniki/kolumny): 3. Nie zaśmiecaj forum zbędnymi wątkami. Jeżeli widzisz podobny temat, poproś o pomoc w nim. 4. Pamiętaj o poprawnej pisowni i zachowaniu zasad ortografii, stosowaniu znaków interpunkcyjnych i o kulturze. Dzięki temu możesz liczyć na szybszą pomoc i większe zainteresowanie tematem. Z poważaniem, iDaft Edytowane 29 Października 2013 przez iDaft 14 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 29 Października 2013 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 W pełni popieram, ale nowi użytkownicy brzmi dość zabawnie, jeśli napisał to ktoś, kto jest na forum od miesiąca 3 Cytuj Link to post Share on other sites
iDaft 995 Napisano 29 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Chodziło mi oczywiście o tych, co się przed chwilą zarejestrowali. Dziękuję. Cytuj Link to post Share on other sites
Ozored 176 Napisano 30 Października 2013 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Opis znaków (<,> i ~) wydaje mi się trochę zbyteczny ale poza tym popieram Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts