gucek012 0 Napisano 27 Października 2013 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Witam serdecznie. Chcę dokupić do mojego starego komputera kartę graficzną GeForce 560Ti i do tego zasilacz 500w OCZ CoreXStream 500W. I teraz mam problem z tym że nie wiem czy to ogólnie ruszy ponieważ na starym komputerze mam płytę : GA-945GZM-S2 i Intel core 2 duo 4300 1.8 którego chcę wykręcić do 3.0 na chłodzeniu PHANTEKS PH-TC14PE Czy mógłby ktoś mi pomóc z tym? czy ma to wogóle sens, komputer chcę oddać bratu żeby sobie mógł pograć w jakieś lepsze gry . Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
pumias 99 Napisano 27 Października 2013 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Przykro mi ale niestety to nie ma najmniejszego sensu a powodem jest bardzo ale to bardzo słaby 2 rdzeniowy procesor do którego co najwyżej wsadziłbym 9800GT i nic więcej. Cytuj Link to post Share on other sites
8slawek8 72 Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Ojj, z tego co widzę to płyta nie obsługuje procesorów 4 rdzeniowych . Powiedz lepiej jakie masz fundusze bo chyba by wypadało zmienić płytkę i proca ;/ Cytuj Link to post Share on other sites
Hecarim 12 Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Karta powinna działać na tej płycie, ale moim zdaniem do tego procesora max. można dać 7770. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts