ahikar 4 Napisano 15 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Ja pisze swoją pierwszą recenzje i specjalnie wybrałem sobie do testów tanią myszke, tylko po to żeby się sprawdzić, nie widzę sensu w testowaniu czegoś za 600 zł, i robieniu na tym pierwszej recenzji. Może gdyby użytkownicy benchmark.pl zrobili jakąś petycje to wprowadzili by jakiś podział. Czytałem trochę recenzji i tylko nieliczne są dobre Cytuj Link to post Share on other sites
4estR 58 Napisano 15 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Myszka to dobry sprzęt na pierwszą recenzję... Już widziałem jednego szaleńca co wziął zasilacz, lecz nic dobrego z tego nie wyszło. Będziesz miał z czymś problem to pisz, z chęcią pomogę. Cytuj Link to post Share on other sites
ahikar 4 Napisano 15 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Jak opiekun działu się zgodzi na pozostawienie sprzętu u siebie to trzeba wpłacać 10 % wartości tetsowanego przedmiotu ?? Cytuj Link to post Share on other sites
-AssassiN- 100 Napisano 15 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 10% wartości jest chyba tylko w przypadku "prezentu, nagrody" powyżej wartości towaru 800zł . Moim zdaniem to dystrybutor, który wysyła sprzęt do testów benchmarkowi udziela odpowiedzi, czy sprzęt może pozostać u testera. Przecież benchmark nie może takiej decyzji podjąć, bo poprostu to nie jest ich własności sprzęt... Podsumowując jest to pewnie następująco, dystrybutor podejmuje wole wypożyczenia sprzętu dla serwisu benchmark.pl i zaznacza czy sprzęt może pozostać, następnie wysyła go do zainteresowanego redaktorai na koniec naczelny działu miniRecenzje wglądając co nieco w artykuł ostatecznie podejmuje decyzje. Cytuj Link to post Share on other sites
ahikar 4 Napisano 15 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 A nawet jak powie że mogę pozostawić sprzęt u siebie, to można go odesłać jak nie będę go chciał ? Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 15 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 A to nie lepiej sprzedać? Bo chyba jest warte więcej niż 50zł, które w punktach możesz zgarnąć za reckę Cytuj Link to post Share on other sites
ahikar 4 Napisano 15 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 (edytowane) Właściwie to sprzęt się chyba bardziej opłaca zbierać, potem przy następnych recenzjach można go porównywać, np masz już 3 myszki do gier, to przy okazji recenzji 4 myszki można zrobić fajny test\porównanie z poprzednimi Edytowane 15 Lipca 2012 przez ahikar Cytuj Link to post Share on other sites
-AssassiN- 100 Napisano 15 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Nie pracujesz dla tajnych służb żeby honorowo nie przyjmować honorarium, w tym przypadku sprzetu A na pewno nie spotkałem się z takim przypadkiem i raczej nie spotkam. Cytuj Link to post Share on other sites
ahikar 4 Napisano 15 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Od przybytku głowa nie boli, czy jakoś tak Cytuj Link to post Share on other sites
Sakret 36 Napisano 15 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 fajny pomysł , poco ma leżećw szafie jak można wykorzystać, chociaż zawsze można jakiś mały konkursik zrobić i prosty Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts