wiktorr 2 Napisano 24 Października 2013 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Poszukuję dla siostry laptopa na uczelnię, zastosowanie internet, nauka i filmy. Koniecznie z windowsem i wspomniała, że fajnie jakby był kolorowy Cytuj Link to post Share on other sites
ruseus 567 Napisano 24 Października 2013 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Żeby był kolorowy to lepiej niech włączy wyobraźnię i sama się postara. Efekt będzie o wiele lepszy A do takich spraw myślę ze nada się Lenovo s/u310 (nie pamiętam jaka literka ale jest w takiej cenie np. Na allegro, + jest lekki i wygodny akurat na uczelnie do notatek i jakiś tam pierdol dziewczęcych ekran 13.3". W trzech wersjach kolorystycznych. Błękitny, różowy i bodajże srebny ? Sent from my Lumia 800 using Tapatalk Cytuj Link to post Share on other sites
Synergia 1598 Napisano 24 Października 2013 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Nie napisałeś w jakim rozmiarze szukasz laptopa, ile cali ? Cytuj Link to post Share on other sites
wiktorr 2 Napisano 24 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Zapomniałem, musi mieć te 15,6. Cytuj Link to post Share on other sites
Synergia 1598 Napisano 24 Października 2013 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Z tymi kolorami może byćcienko. Imo najsensowniej wypada Samsung 300e5c z i3 i w8 JAkościowo obudowa dosyć dobra. Samsung robi ogólnie rzecz biorąc mało awaryjne laptopy. Z kolorowych znalazłem Samsunga ativ book 2 czerwonego jednak ma on procek raz, że oczko niżej to jeszcze niskonapięciowy a więc o 2 oczka niżej niż i3 choć do neta i filmów powinien wystarczy do komfortowego użytkowania. JEdnak na twoim miejscu skłaniał bym się do tego pieerwszego. Cytuj Link to post Share on other sites
wiktorr 2 Napisano 24 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Integra? Nie lepiej coś z chociażby jakimś 710 czy tam 720? Cytuj Link to post Share on other sites
Synergia 1598 Napisano 24 Października 2013 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 (edytowane) Niby do czego Ci ten dedyk? Do neta? Do filmów? Nie... nie lepiej. Zbędny wydatek... Edytowane 24 Października 2013 przez Synergia Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts