Lexor 0 Napisano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Witam, widać że różnica kart muzycznych w cenie jest spora a karty są tego samego modelu, ale jakaś różnica jest między OEM i bez OEM tak jak w tym sklepie: http://www.agito.pl/karty-dzwiekowe/cre ... rnal=ceneo http://www.agito.pl/karty-dzwiekowe/cre ... rnal=ceneo Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Jest różnica. Do OEMa nie ma dodatkowych akcesoriów na ogół Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY_79 Napisano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Dokładnie, czasem się zdarza, że OEM nie ma nawet pudełka, tylko sam sprzęt w woreczku antystatycznym i płytka ze sterami. BTW: Ceny podane powyżej są po prostu nie do zaakceptowania. Niedaleko mnie w pobliskim osiedlowym sklepiku komp. stoi BOX za 259zł !!!! Więc poszukaj dobrze po sieci zanim potrząśniesz sakiewką Cytuj Link to post Share on other sites
Lexor 0 Napisano 16 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 chłopie ja dałem tylko przykład z sklepów, jeszcze nie kupuje ale przyda mi się to jak już będę kupował Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY_79 Napisano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 "chłopie ja dałem tylko przykład z sklepów, jeszcze nie kupuje ale przyda mi się to jak już będę kupował" Nigdzie wcześniej tego nie stwierdzasz. Więc o co się rozchodzi! Cytuj Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Wydaje mi się śmiesznym kupowanie w tej cenie Creativea, gdy za mniejsze pieniądze możemy dostać coś takiego jak Xonar DX, a za ~155zł Xonara DS który to i tak bije na głowę jakością tego Creativea. Nie mam nic do tej marki, mam na głowie teraz ich słuchawki. Jednak ceny niektórych produktów są znacznie, sztucznie zawyżone. Cytuj Link to post Share on other sites
Lexor 0 Napisano 16 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 No ja mam na oku xonar dx już dawno tylko nie wiedziałem czemu creativy mają OEM i bez OEM Cytuj Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 BOX - dla naiwnych, OEM - dla oszczędnych naiwnych. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts