Micgas 0 Napisano 20 Października 2013 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Witam Mam problem z karta graficzna od pewnego czasu, wentylator karty szaleje( jest bardzo głosny) temperatury są ok 70 stopni i aktywność karty wskazuje na 80-90%, a ja nie mam odpalonego żadnego programu ani gry sam pulpit . Niedawno robiłem formata, próbowałem odinstalowywać i zmieniać sterowniki nic nie pomogło. Karta również była niedawno czyszczona. Prosze o pomoc co może być przyczna tego problemu z góry dziekuje Cytuj Link to post Share on other sites
LovePOKEMON 0 Napisano 20 Października 2013 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 (edytowane) Miałem to samo , obowiązkowa wymiana pasty na chipsecie. Dokładnie miałem ten sam problem ;/. U mnie pasta po zdjęciu chłodzenia wyglądała jak plastelina i ją przypominała. Wystarczy zwykła pasta termo - przewodząca tylko nie sylikonowa. W sklepie to koszt ok. 20 zł , a temperatury nie znacznie mniejsze. Mi spadło 30 stopni. Edytowane 20 Października 2013 przez LovePOKEMON Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts