CryooPL 11 Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Witam, moja sytuacja na biurku wygląda tak: pośrodku monitor, po dwóch stronach monitora głośniki, po lewej stronie na końcu biurka jest subwoofer, a na końcu prawym jest komputer. Problem w tym że wszystko ma odstępy ok. 4cm. Pytanie czy może to tak stać i gdy kupię sobie nowy komputer nic mi się z nim nie stanie? Cytuj Link to post Share on other sites
makabrax 229 Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 jakie te głośniki? bo jeżeli to zwykłe pierdziki 2-5W to nie ma to większego znaczenia, gdy są to jakieś konkretne kolumny 30-50W i więcej to już może mieć pewien wpływ, mówię tutaj o prawdziwej mocy głośnika nie uber power 9000 watts pmpo, co można przełożyć łatwo na wielkość magnesu, im większy tym jego pole może powodować problemy do utraty danych na dysku HDD włącznie Cytuj Link to post Share on other sites
fighter535 5 Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 (edytowane) Mogą się pojawić zakłócenia w pracy komputera, poza tym niskotonowca nie kładzie się na biurku, jego miejsce jest na podłodze. A jak nie masz miejsca na podłodze to trzeba było kupić zestaw 2.0. Edytowane 19 Października 2013 przez fighter535 Cytuj Link to post Share on other sites
CryooPL 11 Napisano 19 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Moje głośniki są już stare, są to Manta MM1700 Extasy. Ale chciałbym kupić sobie nowe tak do 100zł, lecz w takim razie jakie polecacie aby ni się z PC nie stało? Na podłodze może być niskotonowiec lecz w tych głośnikach jest on mały i są na nim pokrętła do regulacji głośności itp. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts