kordian0001 0 Napisano 13 Października 2013 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Witam . Mam problem . Otóż gdy włączam gre typu bf 4 beta nic nie widze tylko tekstury . Wiem , ze to wina karty ( Intel® HD Graphics 4000 ) . Mam też drugą ( AMD Radeon HD 8730M ) . Problem tkwi w tym , że nie wiem jak się na nią przełączyć . Obszukałem już pare stron itp. itd. i nie moge nic znaleźć KOMPUTER : Dell Inspirion 5721 Intel Core i7 1.90GHz / 2.40GHz TURBO RAM : 8 Karta graf . : Intel® HD Graphics 4000 i AMD Radeon HD 8730M POMOŻE KTOŚ Z PRZEŁĄCZENIEM TEJ KARTY ZINTEGROWANEJ NA DEDYKOWANĄ ? PS. JESTEM W TYM ZIELONY WIĘC PROSZE NIE PISAĆ MI TU O JAKIŚ BIOSACH BO NAWET NIE WIEM JAK TO URUCHOMIĆ XD Cytuj Link to post Share on other sites
lok1995 48 Napisano 13 Października 2013 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Cześć... Tu masz wskazówki.. Wiem że na filmiku jest inna karta, ale działa to tak samo (a przynjamniej powinno).. http://www.youtube.com/watch?v=2FooXYjQXus Czyli najpierw uruchamiasz grę, potem ją wyłączasz i wracasz do pulpitu. Następnie naciskasz PPM i otwierasz AMD switchable graphics.. Ustawiasz "High Perfomance", na grze w którą chiciałeś pograć, i teraz twój komputer powinien używać grafiki Dedykowanej.. Mam nadzieje że pomogłem Cytuj Link to post Share on other sites
zuforr 242 Napisano 13 Października 2013 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Ja w jakimś lapku z nwidą miałem że kilkasz prawym i tam było coś z odpalanie za pomocą zintegrowanej karty albo tej 2.ale to powinno się samo przełączyć. Się trochę spóźniłem. Cytuj Link to post Share on other sites
kordian0001 0 Napisano 13 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Ja w jakimś lapku z nwidą miałem że kilkasz prawym i tam było coś z odpalanie za pomocą zintegrowanej karty albo tej 2.ale to powinno się samo przełączyć. Się trochę spóźniłem. W AMD tak nie ma Kazdy lapek ma swoje ustrojstwa . Cześć... Tu masz wskazówki.. Wiem że na filmiku jest inna karta, ale działa to tak samo (a przynjamniej powinno).. http://www.youtube.com/watch?v=2FooXYjQXus Czyli najpierw uruchamiasz grę, potem ją wyłączasz i wracasz do pulpitu. Następnie naciskasz PPM i otwierasz AMD switchable graphics.. Ustawiasz "High Perfomance", na grze w którą chiciałeś pograć, i teraz twój komputer powinien używać grafiki Dedykowanej.. Mam nadzieje że pomogłem Kolego 1 problem : ) Cos mam nie tak i jak tak robie klikam to :Konfiguruj przełączanie grafiki i nic dalej mi sie nie pojawia , laduje sie 5 sek i nic HELP WIE KTOŚ O CO BIEGA , CO MAM ROBIĆ ? PRZEPRASZAM ZA SPAM Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts