gtxxor 3481 Napisano 13 Października 2013 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Grał już w to ktoś z Was? Ja jestem po pierwszym przejściu i jak dla mnie zapowiadało się ciekawe, ale nieco zmarnowano potencjał. Fabuła jak na Cage'a i Quantic jest jakaś taka trywialna (dziewczyna z super-mocami i ratowanie świata?), z obiecanego braku QTE wyszło "QTE ale prościej", zginąć się w tym nie da bo jak już się źle rozegra QTE to moce nadprzyrodzone się odzywają, a wspomniane kilka zakończeń ogranicza się do wyborów w ostatnich scenach... jak dla mnie? Zawód... Cytuj Link to post Share on other sites
Radekor 6 Napisano 13 Października 2013 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Jednak prawda ponoć słaby film Cytuj Link to post Share on other sites
JohnWoo 64 Napisano 13 Października 2013 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Moim zdaniem za mało inteaktywnych miejsc, w których Aiden mógłby coś zrobić. Cytuj Link to post Share on other sites
lamparcicho 315 Napisano 13 Października 2013 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 IMO jeden z najsłabszych exów na ps3, oczekiwania miałem duże a rozczarowałem się podwójnie. Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 13 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Aiden jest śmiesznie limitowany, raz coś zrobić może - innym razem nie (i paradoksalnie zależy to tylko od potrzeb fabuły). Najciekawsze wątki gry potraktowano po macoszemu, zaś oś fabuły to... banał i nie przystoi takiej grze. Szkoda też że realne zakończenie (różnice w nim) to kwestia wyborów w ostatniej scenie, i to wyborów dokonywanych przez "lewo-prawo". Dodatkowo nie rozumiem spuszczania się nad AV tej gry... Miało być bardziej filmowo więc całość śmiga w formacie 2.35:1, co oznacza mniej więcej 560 pikseli w pionie. MLAA jest! Ale wygładzone są tylko obiekty, które "stykają się" z ekranem telewizora, świetnie można to zaobserwować w momencie jak bohaterka rozmawia z budki telefonicznej. Zasłona budki znajdująca się bliżej gracza jest szczegółowa i wygładzona ale zasłona dalsza to już poszarpane krawędzie i obiekt zwyczajnie brzydki. Cytuj Link to post Share on other sites
Radekor 6 Napisano 27 Października 2013 Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Zaryzykuję stwierdzenie że D.Cage lepiej sprawdziłby się w roli scenarzysty lub reżysera(nie bijcię to stwierdzenie nie dotyczy poprzednich gier:) Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalk 4 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Ehhh widzę słaby ruch w temacie. Znowu miał być Hit a wyszedł Shit ? Dobrze, że nie kupiłem tej gry... Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 28 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Pozbyłem się jej najszybciej jak mogłem żeby dużo nie stracić i chyba dobrze zrobiłem, nie było sensu jej nawet pożyczać komuś - bo klął by tylko. Cytuj Link to post Share on other sites
Funkie 1189 Napisano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Właśnie jestem na ukończeniu tej gry. Gra jest nieziemsko wciągająca. Powiem że na równi z the last of us. Oczywiście mamy tutaj inny gameplay. Gra ta niszczy praktycznie wszystko w co grałem wcześniej. Każda postać w tej grze jest dopracowana do perfekcji. NPC w takim horizon zero dawn na tle beyond Two Souls prezentują się mizernie, bez żadnej głębi i celu. Fabuła wciska w fotel do podłogi. Odkrywanie 15 lat z przeszłości Jodie to czysta przyjemność, pełna głębokich doznań. Gra po remake prezentuje się pięknie. Sceny na dachu pociągu, ucieczka przez las nocą, misja w kondensatorze czy nawaho są piękne i pełne dramaturgii. Tytuł posiada 24 różne zakończenia. Więc nasze decyzje mają znaczenie.Gra świetna. Szkoda że nie będzie kontynuacji. Beyond Two Souls już ukończone. Generalnie pierwsza taka gra gdzie zakończenie było w 100% takie jak oczekiwałem. Decyzje podejmowane w trakcie rozgrywki faktycznie miały znaczenie przy finalnym rozrachunku. Nawet dodam że nie mam ochoty odblokowywać reszty zakończeń. Swietny tytuł który dość długo na mnie czekał. Polecam. Teraz Heavy Rain. Cytuj Link to post Share on other sites
przezorny 0 Napisano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2017 Polecam pogram w Beyonda na dwie osoby, jedna gra dziewczyna, druga zaś Aidenem, fajna zabawa ;-) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts