kefir001 0 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Witam mam takie pytanie który z tych 3 smartfonów(Sony Xperia J vs Samsung Galaxy Trend vs Alcatel One Touch Idol) jest najlepszy mam je do wyboru jak podpisuję umowę na mixa w orange. Powiem od razu ze to bd moj 1 smartfon wiec nie wiem za bardzo co od niego oczekiwać ale powiem ze ogólnie zależny mi tez na aparacie ostatnie moje tel to sony ericsson c905 i Aino , c905 robił b. dobre zdjęcia i coś podobnego bym szukał , i ogólnie tel mam do wszystkiego http://smartfan.pl/forum/images/smilies/icon_e_smile.gif tylko martwi mnie firma Alcatel wiecie nigdy ta marka nie była jakaś dobra i wgl. nie chce sie rozczarować ze wezmę sobie tego idola a po miesiącu się zepsuje albo coś zacznie się dziać nie właściwego a miał go ktoś z was i może polecić xD? co do firmy sony tez nie jestem az tak przekonany bo jak istniała jeszcze firma sony ericsson to miałem kilka modeli i czasami działy się z nimi dziwne rzeczy np kupiłem c905 jak wychodził do sprzedaży za ok 2000 zl a po 3 miesiącach był już w naprawie i nie chciał bym aby to się powtórzyło hmm szczerze powiedziawszy to robi nawet dobre wrażenie podobają mi sie jego podzespoły i ze wypada lepiej pod względem tych 2 innych modeliale martwi mnie to ze nie da się wymienić baterii , czy zbyt często nie bd musiał go wysyłać do serwisu , czy dostępność aplikacji/gier i innych tam dupereli nie wiem co w smartfonach dokładnie jest i co najczęściej się ściąga ale czy jest ich dość dużo i Oczywiście sama marka nazwa marki do mnie nie przemawia bo jak każdy wie alcatel nie jest dość znana marka oraz nie ma takiej renomy jak samsung czy sony nokia htc chociaż patrząc na marki to samsung tez był kiedyś shitem a teraz jest jedna z najlepszych marek na rynku Sam nie wiem boje sie porostu ze z tym alcatelem sie wtopie w bloto Ale dalej nie wiem jakiego wybrac z tych 3 modeli prosze o pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
Kiciuk 45 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Żaden Ten Idol niby nie jest taki zły wrecz jest chwalony. Ja powiem Nokia Lumia 520-Musi być w ofercie Cytuj Link to post Share on other sites
kefir001 0 Napisano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2013 tylko jak juz pisalem zalezy mi na aparacie a lumia nie ma lampy blyskowej ani led'a , nic wiec kategorycznie odpada Cytuj Link to post Share on other sites
Kiciuk 45 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Lumia 620 ? Cytuj Link to post Share on other sites
kefir001 0 Napisano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Tylko te 3 modele żaden inny ponieważ biorę te telefony na mixa w orange za 59,90 i nie ma tam żadnych fajniejszych tel. Cytuj Link to post Share on other sites
Tabalan 348 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Jest jeszcze LG L5 II Cytuj Link to post Share on other sites
kefir001 0 Napisano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2013 zgadza sie ale nie biore go pod uwage poniewaz jest najdrozszy a nie jest w niczym lepszy od trenda czy J z tego co sie orientuje zaraz go sobie zobaczę Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts