lhpznw 0 Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Witam, Wchodząc do trybu online, gra nie wyszukuje żadnych graczy. Występuje to już od jakiegoś czasu. Zastanawia mnie czy już nikt nie gra w tego NFS online?? Czy trzeba kupić jakieś DLC aby byli gracze? Z góry dzięki za odpowiedz, Link to post Share on other sites
Reventon134 3 Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Osobiście nie mam egzemplarza MW, natomiast mam doświadczenie z poprzednimi częściami NFS. Dla przykładu podam Hot Pursuita 2010. Gra "przetrwała" ok. roku. Często ścigałem się online, postanowiłem dołączyć do ligi tej gry na ESL-u. Zdążyłem wziąć udział w zimowych zawodach, a następnie w wiosennych, ale gdzieś w marcu zdjęli tę grę z anteny, bo nie było wystarczającej liczby graczy. Podobnie było z Shiftem. Most Wanted ma już rok, a więc mogę pokusić się o stwierdzenie, że się "przedawnił". Nie wiem czemu tak się dzieje, ale przez parę lat kupowałem wszystkie NFS-y po kolei i zawsze, gdy pojawiały się wzmianki o nowej odsłonie gry wiele osób przestawało grać w poprzednią część i żyło tylko z tego newsa o nowym NFSie. Teraz w głowach namieszało im "The Rivals", które wcale nie musi żyć dłużej niż inne. Oczywiście nie mówię tu o zerowym zainteresowaniu grą, po prostu na pierwszy rzut oka było widać że masa ludzi zrezygnowała z grania online i tak może być też w tym wypadku. Z drugiej strony, jeśli chodzi o granie w NFS online, to wszyscy cisną w Worlda, ale nie polecam, bo straszna komercha... Link to post Share on other sites
Skaza 591 Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Wchodząc do trybu online, gra nie wyszukuje żadnych graczy. Występuje to już od jakiegoś czasu. Zastanawia mnie czy już nikt nie gra w tego NFS online?? Czy trzeba kupić jakieś DLC aby byli gracze? Ludzie nadal grają w Most Wanted 2013. Prawdopodobnie pojawił się problem z konfiguracją gry. Proponuję sprawdzić aktualizacje lub ponownie zainstalować NFS. Ostatecznie pozostaje wysłać zapytanie do supportu. Link to post Share on other sites
Recommended Posts