Marco7 26 Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 WitamOstatnimi czasy karta zaczyna osiągać kosmiczne temperatury dochodzą one do 80 stopni nie wiem czym to jest spowodowane i do tego wywala sterowniki i wyłącza tryb Areo w czasie spoczynku 60 stopni to nie jest normalne. Proszę o pomoc.Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
makabrax 229 Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 zepsuty wentylator, mocno zabrudzony radiator, ewentualnie pasta na rdzeniu uległa degradacji Cytuj Link to post Share on other sites
Marco7 26 Napisano 6 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Wentylatory działają sprawnie, komputer jest czyszczony co 2 tygodnie wiec zabrudzony radiator też odpada pewnie ta pasta... niby gwarancja się już skończyła ale wydaje mi się że po prostu szybciej zakupie nową kartę chciałem poczekać na ewentualne spadki cen dla starszych serii ale chyba niema co czekać Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts