lopez2 36 Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 chetnie zdobylbym wiedze jak wyglada wydajnosc athlona2 w rozdzialce 1024/768 i 800/600 moze chetni jacys wrzuciliby wyniki w tej rozdzialce na low - tak by nikomu kto ma slaba karte nic nie ograniczalo czystego wynikiu oczywiscie jesli ktos mialby sprzet typu 9400gt czy cus takiego to priosilbym dopisac bo to najpewniej i tak mocno wplynie nawet na 800/600 min i srednia moze byc i max jesli macie ochote Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 ale po co na low, jak robić testy to na wysokich detalach, bo co z tego że procek A będzie lepszy od procka B o 8% na low jak w High nie będzie różnicy wydajności albo procek B będzie lepszy o 2%. Cytuj Link to post Share on other sites
lopez2 36 Napisano 9 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 ojej czy to takie trudne do zrozumiena chce wiedziec na co stac athlona bo moze rzeczywicie jest cos wart . wynik to wynik czystą wydajnosc testuje sie w minimum od zawsze to ze nastala moda na jakies nierealne ustawienia do testowania procesorow to tylko po to aby moc manipulowac wynikami- nikomu nie wmowisz (a napewno nie mi) ze cos co osiaga 100 kl w low bedzie szybsze w maxymalnych od tego co w low ma 120 - to tylko przyklad ps niezamierzam sie tym posilkowac do udowadniania czegokolwiek jestem zwyczajnie realnie ciekaw Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Ja mam aII 630 oraz 4650, jak chcesz to jakiegos benchmarka z crysisem moge zrobic, podaj ino ktorego i jakie ustawienia chcesz Cytuj Link to post Share on other sites
lopez2 36 Napisano 9 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 tak jak napisalem 1 poscie - dzieki jesli chcesz sie pofatygowac wynik albo na priv albo tu jak Ci sie podoba czy w crysisie wybierzesz opcje vga czy cpu mi to wsio ryba na domyslej mapie jesli dasz inną to daj znac co to i opcje tez podaj Cytuj Link to post Share on other sites
lewas 0 Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 lopez chce udowodnić wyższość e3300 nad athlonami 2 generacj i już w conajmiej 3 tematach kusi ludzi na podstawke 775 i właśnie ten procek bo uznaje go za bóg wie jak wydajny i zapewne przez ten test chce tego dowieść Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 A po co crysis na low? Żeby wykluczyć wpływ grafiki przetestujmy procki na Unreal Tournament 2004 Cytuj Link to post Share on other sites
lopez2 36 Napisano 9 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 kpisz czy o droge pytasz:? chcesz to podaj wynik niechcesz niepodawaj - ja w przeciwienstwie do Ciebie jestem pasjonatem i mnie naprawde interesuja takie sprawy dla wlasnej swiadomosci. owszem moze byc i unreal tyle ze dla mnie to nic niewarte bo nie mam jak sie do tego odniesc Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Mogę wrzucić wynik jak dostanę nową platformę testową, prawdopodobnie to będzie phenom II X4 955, jeszcze nie wiem jaka grafika. Cytuj Link to post Share on other sites
lopez2 36 Napisano 9 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 i naprawde Ci dziekuje - o ile zechce Ci sie pofatygowac ,choc nie do konca o ten przedzial mi chodzi ale wiedza nigdy nie jest zbyteczną Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts