Czaszka 49 Napisano 4 Października 2013 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 (edytowane) Witam, myślę nad zakupem czegoś lepszego od audigy SE. Limit powiedzmy 250-300PLN, zastanawiam się w ogóle czy warto? w rachubę wchodzą tylko karty wewnętrzne PCI/PCI-E. Głośniki to Edifier 330D. Edytowane 4 Października 2013 przez Czaszka Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 ludzie cały czas polecają te same układy, ciężko poszukać ? Cytuj Link to post Share on other sites
Grzechuboss 143 Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 S330D mają wejścia cyfrowe, zatem same przetwarzają dźwięk w przypadku podłączenia cyfrowego. W takim przypadku kupno lepszej karty nic nie da. Inaczej sprawa się ma przy połączeniu analogowym - tutaj karta ma znaczenie. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Czaszka 49 Napisano 6 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2013 ludzie cały czas polecają te same układy, ciężko poszukać ? Szukałem, ale nie jestem pewien czy te Edki są na tyle dobre że lepsza karta coś zmieni. Załóżmy że są, zastanawiam się miedzy adiutrakiem hd2 a xonarem DX ewentualnie D1, co będzie lepsze do gier i słuchania dubstepu? Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie adivxv 2880 Napisano 6 Października 2013 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 czy coś zmieni ? to tak naprawdę w dużym stopniu zależy również od ciebie . Ale nic poza Xonara DG,DX, czy X-FI nie kupowałbym. I oczywiscie łączył analogiem, bo one mają już w sobie układ dzwiękowy w przypadku korzystania z wejścia cyfrowego. Raczej bym się zastanawiał, czy jest sens w takim wypadku kupowania układu, bo mi ciężko jest ocenić jak duża różnica będzie miedzy cyfrą, a np. takim Xonarem. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Czaszka 49 Napisano 6 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Właśnie ciekawi mnie jak to z tym wyjściem cyfrowym, czy będzie lepszy dźwięk niż na analogu. Po kombinuje jeszcze a jak nie to kupie asusa, dzięki za zainteresowanie. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts