Vinci 0 Napisano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Grałam ostatnio u znajomych w grę medal of honor i bardzo mi się spodobała. Szukam teraz podobnych gier o tematyce wojennej, moglibyście mi coś polecić? Najlepiej na PC. Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 podobna do Medal of honor jest Call of Duty. Link to post Share on other sites
Cybul2 1 Napisano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Jeśli chodzi o fpsy to możesz pograć w Call of duty. Część 1 i 2 i World at war to II wojna światowa, częsć 3 też ale wyszła tylko na konsole. Ze strategii 2go wojennych możesz pograć w Company of heroes. A ze współczesnych fpsów to polecam Battlefield Bad Company 2. Link to post Share on other sites
backspace 0 Napisano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Też polecam Call of Duty i Battlefield. Oprócz tego możesz zobaczyć Arma i Brothers in Arms. Powinno Ci się spodobać. Link to post Share on other sites
STALKER__PL__ 4 Napisano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 brothers in arms, dodatki do MoH i return to castle wolfenstein Link to post Share on other sites
wishbone 0 Napisano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Tak jak wyżej Brothers in Arms, Medal of Honor: Airborne, Call of Duty 1 i 2. Ze strategii to ze starszych gier Sudden Strike, dużo główkowania, grafika już przestarzała, ale da się pograć. Fajna jest też seria Commandos. Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Hidden&Dangerous A poza tym, to co koledzy wyżej. Jakby interesowała cię FPS współczesny i masz mocnego kompa, to nic innego jak Battlefield Bad Company 2. Link to post Share on other sites
sas11 0 Napisano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 A z RTS polecam World in Conflict Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 1 Maja 2010 Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 return to castle wolfensteinTa gra akurat mało nawiązuje do IIWŚ :> Z starszych zobacz jeszcze Conflict Desert Storm i Vietcong Link to post Share on other sites
leon691 39 Napisano 1 Maja 2010 Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Comapny of heroes + dodatki Link to post Share on other sites
STALKER__PL__ 4 Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 return to castle wolfensteinTa gra akurat mało nawiązuje do IIWŚ :> Z starszych zobacz jeszcze Conflict Desert Storm i Vietcong no to chyba w nią nigdy nie grałeś jak nie rozpoznajesz 60 % sprzętu z tej gry dodając swastykę i inne tego typu pierdoły może to i jest SF ale cały czas o WWII Link to post Share on other sites
lech13133 0 Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Hidden & Dangerous 2+ drużyna sztabu możliwość zagrania w multi gra bardzo wciąga Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 14 Maja 2010 Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 no to chyba w nią nigdy nie grałeś jak nie rozpoznajesz 60 % sprzętu z tej gry dodając swastykę i inne tego typu pierdoły może to i jest SF ale cały czas o WWIIAkurat przeszedłem tą grę kilka razy. Jakoś potwory i inne dziwadła nie przypominają mi IIWŚ. Link to post Share on other sites
STALKER__PL__ 4 Napisano 14 Maja 2010 Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 no to chyba w nią nigdy nie grałeś jak nie rozpoznajesz 60 % sprzętu z tej gry dodając swastykę i inne tego typu pierdoły może to i jest SF ale cały czas o WWIIAkurat przeszedłem tą grę kilka razy. Jakoś potwory i inne dziwadła nie przypominają mi IIWŚ."Akcja gry przenosi nas do czasów II wojny światowej, gdzie jako agent B.J. Blazkowicz będziemy przemierzać m.in. niemiecki zamek w poszukiwaniu wrogów do likwidacji. RTCW jest ceniony przez graczy za klimat, który tworzy muzyka skomponowana przez Billa Browna oraz ciekawe misje, jedne pełne akcji, inne tajemnicze, z dozą grozy, rozgrywające się w takich miejscach jak: katakumby, wykopaliska, okultystyczna wioska, niepoświęcona ziemia, ruiny katedry i zamku. Do poprawnego działania trybu multiplayer" czy naprawdę jak SF to już nie może nawiązywać do prawdziwych wydarzeń to tak jak ja bym napisał że star wars nie jest o kosmosie bo miecze świetlne i dźwięki których w prawdziwym kosmosie nie słychać nie przypominają mi kosmosu Link to post Share on other sites
Recommended Posts