TRR77 1 Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Witam, zachęcam do zrobienia listy ciekawych, w sumie najciekawszych aplikacji z konkretnych kategorii na każdą z platform: Android, iOS, WP. Mogę zacząć, później z postów ewentualnie będę aktualizował mój. Organizer/terminarz/tasks to do---- Any.Do Platformy to: iOS oraz Android Osobiście szukam czegoś na WP, podobnego właśnie do tej aplikacji. Przepisy, kuchnia----How to Cook Everything Platformy: iOS Tutaj również szukam jakiejś alternatywy na WP, bo aplikacja super. Cytuj Link to post Share on other sites
BARTOL48 818 Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Organizer to np OneNote czy Evernote. Jeśli chodzi o przepisy to chyba najbardziej popularny to przepisy.pl - http://www.windowsphone.com/pl-pl/store/app/przepisy-pl/9a11eed1-d904-4275-ae37-f527ddc31dcf 1 Cytuj Link to post Share on other sites
TRR77 1 Napisano 2 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Super, dzięki. A jakieś gry ciekawe znacie na WP głównie? Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 A jakieś gry ciekawe znacie na WP głównie? wraszcie fajny temat (pogrubione są IMO najlepsze):Halo: Spartan Assault Mirror's Edge Wizard's Choice - trzeba rozumieć angielski Modern Combat 4 Fifa 13 N.O.V.A.3 Order & Chaos Defense Zone 2 The Dark Knight Rises Asphalt 7 Heat Zuma's Revenge! Chaos Rings Six-Guns Angry Birds Star Wars 1 i 2 Mass Effect:Infiltrator Plants vs. Zombies Puzzle Quest 2 1 Cytuj Link to post Share on other sites
TRR77 1 Napisano 10 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Może ktoś jeszcze się czymś podzieli, na przykład jego apkami na dany system, które są niezbędne... Cytuj Link to post Share on other sites
Synergia 1598 Napisano 11 Października 2013 Udostępnij Napisano 11 Października 2013 (edytowane) Dla mnie niezbędna apką na androida jest MobileMPK - gdzie mam wszystkie przystanki wraz z rozkładami do wszystkich miast pozaznaczane na mapkach, które sobie ściągam i działa mi to wszystko offline. Nawet mato funkcje wyznaczania trasy ale nigdy z tego nie korzystałem .Dla mnie apka genialna. Google maps + nawigacja jak jestem w obcym mieście. Real Calc- kalkulator naukowy AirDroid - komunikacja tel --> pc po domowym wifi. Świetna sprawa. Google tłumacz działający offline także świetna rzecz Bilkom- rozkład jazdy PKP Bad PixelTest - wiadomo ocb W sumie tyle Edytowane 11 Października 2013 przez Synergia 1 Cytuj Link to post Share on other sites
TRR77 1 Napisano 11 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2013 A z WP ktos napisze? System fajny, wada dla wielu- malo aplikacji, a sa ciekawe, ale ciezko je znalezc, moze ktos to ulatwi ? Cytuj Link to post Share on other sites
Kiciuk 45 Napisano 11 Października 2013 Udostępnij Napisano 11 Października 2013 (edytowane) No już kawałek niemam pod ręką smarta z wp ale coś tma pamiętam a i może w tym miesiącu se zakupie jak nie wydam pieniędzy. Czas na liste gierek: Bike Mania free- całkiem prosta i fajna gierka Xtreme joyride lite iStunt2-rządzi AE Fruit Slash Angry birds-klasyka trafiłem jak był za darmoche :E teraz programiki: Anime shinden Palringo(wycofali z polskiego marketu ) UC Browser Edytowane 11 Października 2013 przez Kiciuk 1 Cytuj Link to post Share on other sites
TRR77 1 Napisano 13 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2013 A programy do nauki języków, wiadomo tylko w formie ciekawostki, na WP oraz na andka? I podbijam o organizer na WP bo evernote i one note nie są aż tak dobre. Cytuj Link to post Share on other sites
BARTOL48 818 Napisano 13 Października 2013 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Sprawdzałeś TinyDO? http://www.windowsphone.com/pl-pl/store/app/tinydo/ea0f699d-f6c0-4008-a228-8d9d1974c2c6 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts