pako112 0 Napisano 29 Września 2013 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Witajcie, Na początek witam wszystkich gdyż jestem nowym użytkownikiem. Potrzebuję dosyć mocny zestaw głównie pod gry, łącznie z monitorem, myszką, klawiaturą czyli pełny komplet. Moja propozycja jest następująca http://www.morele.net/inventory/info/SK7LFS/ Proszę o ewentualną korektę. Dodam, że nie jestem zainteresowany budową SLI. Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
BlueMike 2579 Napisano 29 Września 2013 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Chyba obudowę gdzieś zgubiłeś Cytuj Link to post Share on other sites
pako112 0 Napisano 29 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Faktycznie... w takim razie wyjdzie nieco więcej niż 6200 ale obudowę biorę tą http://www.morele.net/obudowa-fractal-design-arc-midi-r2-fd-ca-arc-r2-bl-w-580824/ Chyba obudowę gdzieś zgubiłeś A co myślisz o pozostałych podzespołach? Cytuj Link to post Share on other sites
SuperDragons 42 Napisano 30 Września 2013 Udostępnij Napisano 30 Września 2013 lepiej zainwestuj w SIlentiumPC gladius x80 cena podobna a jednak troche lepsza obudowa bedzie Cytuj Link to post Share on other sites
BlueMike 2579 Napisano 30 Września 2013 Udostępnij Napisano 30 Września 2013 X80 lepsza od Fractala Arc Midi R2? Na przyszłość radzę się nie udzielać z takimi "radami". Arc Midi R2 to najlepszy wybór w tej cenie. Cytuj Link to post Share on other sites
pako112 0 Napisano 30 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Ok... obudowy na pewno nie zmienię, zostaje Fractal, ale proszę o opinię w sprawie pozostałych części. Cytuj Link to post Share on other sites
Tomasz_lc 103 Napisano 1 Października 2013 Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Ok... obudowy na pewno nie zmienię, zostaje Fractal, ale proszę o opinię w sprawie pozostałych części. Bardzo dobry zestaw jak na haswella. Bardzo dobra obudowa. Jeżeli klawiatura mechaniczna Ci odpowiada, to nic bym nie zmieniał. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts