pawel8209 52 Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 (edytowane) Może po prostu jestem staroświecki? Zresztą, jak już pisałem, zależy co kto lubi. Poza tym i tak muszę się wstrzymać z ewentualnym formatem, aż wymienię bebechy... Edytowane 5 Października 2013 przez pawel8209 Cytuj Link to post Share on other sites
henus7 56 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 (edytowane) @up Chodziło ogólnie o programy. Dla przykładu gry i Open Office: jak zainstalujesz to wszystkie ikony są na Starcie i robi się totalny bałagan. Ale to moje zdanie, komuś może się podobać. Co do GTA4 to nie gram przez Windows Live tylko Steam. Jaki znowu bałagan Ja mam pusty PULPIT , został tylko KOSZ a wszystko co mam potrzebne jest w MenuStart Wszystkie rzeczy jakie były oryginalnie zostały usunięte i zastąpione moimi. http://i.imgur.com/EcnarHy.png Edytowane 7 Października 2013 przez henus7 Cytuj Link to post Share on other sites
pawel8209 52 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 No już nie pokażę zrzutu bo już mam Win7, a nie mam czasu dzwonić do Microsoftu po potwierdzenie licencji Cytuj Link to post Share on other sites
henus7 56 Napisano 7 Października 2013 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 No ale widzisz jakiś bałagan ? Cytuj Link to post Share on other sites
pawel8209 52 Napisano 8 Października 2013 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Nie, nie widzę i jak na razie nie zobaczę... Cytuj Link to post Share on other sites
Rumcayz 0 Napisano 9 Października 2013 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 (edytowane) Myślę, że możesz się śmiało przesiadać jeśli tylko masz odrobinę woli. Ew. poczekaj parę dni aż wyjdzie 8.1, jest zdecydowanie bardziej podatna na personalizację. U mnie to wygląda w ten sposób, podobnie jak u kolegi wyżej pulpit jest typowo roboczy, sam kosz na nim. Jedyny problem który miałem to ze sterownikami do Sony Xperia S, mianowicie komputer nie chciał czytać telefonu w trybie flash, mam nadzieję że to poprawią (problem dotyczy 64bitowców) http://img809.imageshack.us/img809/2504/nd9r.jpg Edytowane 9 Października 2013 przez Rumcayz Cytuj Link to post Share on other sites
pawel8209 52 Napisano 9 Października 2013 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 A to ciekawe, bo z Xperią P nie było najmniejszych problemów Cytuj Link to post Share on other sites
kazo.m 30 Napisano 10 Października 2013 Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Wydaje mi się, że zakup dysku SSD pod obecną Win7 da mu krótsze uruchamianie niż Win8 na HDD. Tak więc nie trać kasy na zmianę systemu, zostań przy obecnym i pomyśl o zakupie dysku SSD. Cytuj Link to post Share on other sites
henus7 56 Napisano 10 Października 2013 Udostępnij Napisano 10 Października 2013 No ja tam nie wiem...na HDD u mnie to jakieś 10 sekund od wpisania hasła... ze wszystkimi progsami i antywirem... także... nie wiem czy na SSD i Win7 zejdzie poniżej 10 sekund Bo średnio SSDki mają około 15-18 sekund w Win7 a HDD około minuty-1,5. Cytuj Link to post Share on other sites
approx 2 Napisano 15 Października 2013 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Witam podepnę się do tematu bo inna sprawa mnie nurtuje obecnie siedzę na win7x64 ,Asus P7P55D + i7 860 +4Gb ramu. Odwiedziłem stronę Asusa i do mojego modelu płyty w zasadzie brak sterowników pod system win 8, czy sterowniki z win 7 pasują pod ósemkę dodam ze ósemka tez by była 64bitowa , z góry dzięki za odp Cytuj Link to post Share on other sites
henus7 56 Napisano 15 Października 2013 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 (edytowane) Tego Ci nikt nie zapewni... jak na moje oko to stery Win7 powinny być kompatybilne.. Zassij i zainstaluj wersję próbną systemu i sprawdź czy normalnie zainstalujesz stery z Win7 x64. U mnie do mobo też nie ma nigdzie sterów pod Winde 8 a działa bez problemu ze sterami Win7 x64. Edytowane 15 Października 2013 przez henus7 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts