Sopel86 3 Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Pytanie takie. Czy zmieniając z 2.1 na 5.1 więcej stracę na muzyce niż zyskam na filmach, czy mniej stracę na muzyce, zyskując więcej na filmach i grach? Cytuj Link to post Share on other sites
lopez2 36 Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 nic nie stracisz bo muzyki bedziesz sluchal w trybie stereo raczej chyba ze ustawisz sourrund w opcjach wzmacniacza ale to nie kazdemu pasuje przy muzyce stracisz wowczas kiedy dobre glosniki stereo zamienisz na nedzne 5.1 a co masz obecnie na stanie? moze wystarczy dokupic ? Cytuj Link to post Share on other sites
kamil9182 0 Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 do muzyki polecam LOGITECH X-540 są naprawdę dobre ja je mam i wymiatają . mają tryb matrix co może zrobic ze stereo tryb surround , dałem za nie 319 zeta jakieś półtora roku temu ale było warto !!! naprawdę POLECAM !!! są niezrównane!!! Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 do muzyki X-540 - nie no padnę Do gier to może tak, ale nie do muzyki. Do muzyki kupuje się STEREO. Cytuj Link to post Share on other sites
Sopel86 3 Napisano 6 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Dobra _nick_ ale widzisz ja dużo gram, dużo filmów oglądam i często muzyki słucham dlatego takie a nie inne moje pytanie... Cytuj Link to post Share on other sites
lopez2 36 Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 wiec kup stosunkowo porzadne stereo + jakies na tyl i cos na cetral do gier i filmow Cytuj Link to post Share on other sites
Sopel86 3 Napisano 6 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 2.1 mam swoje dobre, ale niestety mój subufer nie ma wejscia na tyle głośników... Cytuj Link to post Share on other sites
lopez2 36 Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 a wkarcie muzycznej to co ? masz zaslepione? Cytuj Link to post Share on other sites
Sopel86 3 Napisano 6 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 a nooo ;D sorry, kiepski dzień ... Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY_79 Napisano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 do muzyki polecam LOGITECH X-540 są naprawdę dobre ja je mam i wymiatają . mają tryb matrix co może zrobic ze stereo tryb surround , dałem za nie 319 zeta jakieś półtora roku temu ale było warto !!! naprawdę POLECAM !!! są niezrównane!!! He he za te pieniądze można wyniuchać stary amplituner i kolumny, że sąsiedzi wyjadą szybciej na wakacje. Na pewno lepiej będzie niż jakieś dedykowane głośniki do kompa. Cytuj Link to post Share on other sites
y0ddh4 10 Napisano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Jeśli na pierwszym miejscu są filmy, a także lubisz sobie pograć to lepszym rozwiązaniem mogą okazać się głośniki w systemie 5.1. Efekty dźwiękowe podczas grania w gry czy oglądania filmów są bardzo dobrze odwzorowywane, jednakże do muzyki ciężko znaleźć dobry zestaw 5.1 (oczywiście i tu znajdą się dobre propozycje, jednakże w cenie dwóch, czy nawet trzech dobrych zestawów 2.0). Powiedz jaki budżet zamierzasz przeznaczyć na głośniki? W/w Logitech X-540 mogą okazać się dobrym wyborem w tej cenie pod względem filmów i gier. Do muzyki znacznie lepiej spiszą się http://www.infosoft.pl/product.php?id=2 ... egorie=289 Cytuj Link to post Share on other sites
Ujemny 29 Napisano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Pkt 1. Budżet? Pkt 2. Wielkość pokoju? Pkt 3. Umiejscowienie głośników od komputera? Pkt 4. Przestrzeń. Odległość pomiędzy satelitami. Artykuł do poczytania. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts