misiek042 0 Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 mam takie pytanie - jak powinna wyglądać przykładowa prośba o udostępnienie sprzętu do testów? Kiedy podawać dane do wysyłki? Jak to w ogóle funkcjonuje? Po wysłaniu zapytania dostanę odpowiedź z prośbą o podanie danych? Liczę na waszą pomoc, bo nie wiem jak się za to zabrać. Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Piszesz maila do redakcji i czekasz na odpowiedź. Jeśli pozytywnie rozpatrzą twoją propozycję to poproszą cię o dane do wysyłki. Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Błąd Dominik , piszesz do Wojtka Kiełta na PW na forum ładną prośbę o wypozyczenie tego a tego sprzętu, ew. dodajesz co bys napisal w recce albo z czym bys porównał, może coś "dlaczego ja a nie inni" ale nie za długie Tutaj masz mój przykładowy tekst Witam Zainteresowany jestem wypozyczeniem XxX do testów. Oprocz standardowych testów porównałbym ją z bardzo popularnym xXx, oraz moglbym zrobic porownanie ukazujące uzywanie xxx w sposób A oraz B oraz różnice wynikające z tychże sposobów Pozdrawiam, XyZ Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Jak błąd - zawsze się tak robiło Ja natomiast zawsze piszę bezpośrednio do Wojtka Cytuj Link to post Share on other sites
misiek042 0 Napisano 6 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Już dwa razy pisałem prośbę o udostępnienie sprzętu ale za każdym razem nie dostałem odpowiedzi. Mam świadomość tego, że oczywiście wszystkim nie odpisują. No nic... będę próbował dalej. Dzięki za pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 ODpisują tym, ktorym udostepniaja. @Dominik Teraz od niedawna jest przekierowanie z "Zainteresowanych proszę o kontakt." na forum na pw do Wojtka, wiec raczej jednak woli on zeby spamowac mu skrzynke pw niż mailową Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Ja piszę na PW i e-mail, ale z reguły odpowiedź przychodzi na PW, że ten sprzęt już został komuś przydzielony i czy może coś innego potestuję Cytuj Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 a ja pisze na PW tylko i z reguły dostaje sprzęt Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Jak chciałem Spartana i Gladiusa do testów, to napisałem dwa razy na maila i raz na PW. Żadnej reakcji, oprócz wypożyczenia sprzętu innym osobom. Cytuj Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Ja też zawsze piszę mu na PW, ale jeszcze ani razu nie dostałem odpowiedzi. Cytuj Link to post Share on other sites
Paweł Maziarz 132 Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Jak są rozpatrywane te prośby o wyporzyczenie sprzętu do testów? Kto pierwszy ten lepszy??? Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Niestety o to już pytałem i odpowiedzi niet Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 raczej kto lepszy ten pierwszy ale kolejność ma zwykle znaczenie. Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Niewiadomo, ale raczej kto pierwszy ten lepszy przy tanszym sprzecie, a przy drozszym to juz moze inaczej Odpowiedz dostanie tylko ten, kto dostanie sprzet. Na Gladiusa rzucilo sie na pewno duzo osob to nie dziwne ze nie kazdy dostal odp. Tak bylo i jest. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Ja napisałem podanie o pendrive'a 10 minut po restocku A i tak dostał go xpris :> Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Bo Ciebie mają na czarnej liście, tak jak mnie w filtrach antyspamowych Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Niet, bo PW doszło i Wojtek na nie odpisał... po tygodniu Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Mi tez ostatnio po tygodniu odpisal dopiero, bo wczesniej go nie bylo Cytuj Link to post Share on other sites
Tearius 1 Napisano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Mi tez ostatnio po tygodniu odpisal dopiero, bo wczesniej go nie bylo I mi tak samo Chociaż ja doskonale zdaję sobie sprawę, że nie dadzą mi do testów nie wiadomo czego. Jeśli sprzęt jest bardziej popularny/wartościowy, to dają go do recenzji osobom sprawdzonym, bo chcą mieć porządny tekst. No a my musimy się zadowolić Hubami USB i jednocześnie wykazać Cytuj Link to post Share on other sites
sas11 0 Napisano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Ej,a można wypożyczać co się zechce, czy to co jest dostępne? Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Co jest dostępne w akcji, chociaz zawsze mozna napisac prosbe ale raczej nikle szanse ;P Cytuj Link to post Share on other sites
Zen... 2 Napisano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Ja tam napisałem ładną prośbę o klawiaturkę Może los się do mnie uśmiechnie :> Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 A ja brzydką o kamerę Cytuj Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 a ja o jeszcze brzydszą obudowę, która jest stokroć ładniejsza od tej którą mam teraz... bo w ogóle jest Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Diana, ta obudowa i tak nie zostanie u testera Ale się po nią zgłosiłem Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts