Skocz do zawartości

Zasilacz 2xgtx780

Idź do rozwiązania Problem ogarnięty przez Nowaj,

Recommended Posts

Zadaje pytania bo co post to co innego - jeden piszę ze 800w za mało natomiast drugi, że będzie z zapasem..  chyba się zdecyduje na fractala 800w mam nadzieje, że wystarczy bo jak nie to sporo kasy stracę nawet sprzedając go po kilku dniach nie wiem czy 500zl bym za niego dostał.. dlatego chce mieć 100% pewność, że 800w w pełni wystarczy na podkreconego proca i 780sli.

@drachenfeles

sorry ale 2 razy wysyłałem na gwarancję tego corsaira... za pierwszym razem też dostałem piszczący za drugim nawet nie otwierałem pudełka tylko puściłem na allegro.

• Rozwiązanie

dlatego chce mieć 100% pewność, że 800w w pełni wystarczy na podkreconego proca i 780sli.

Wystarczy z palcem w zadku. Mój komentarz do osobnika, który pierdzieli te bzdury masz wyżej. Jak dla mnie taka działalność zasługuje na perm bana. 

sorry ale 2 razy wysyłałem na gwarancję tego corsaira... za pierwszym razem też dostałem piszczący za drugim nawet nie otwierałem pudełka tylko puściłem na allegro.

shit happens jak to mówią, nie tobie pierwszemu trafił się drogi sprzęt z wadą, pomyśl jak się czuł koleś który dwa razy wymieniał monitor za 4k, bo oba miały wadę fabryczną, to loteria jest w dzisiejszych pięknych czasach, gdzie standardy jakości dyktuje korea, a trzymające klasę firmy stają się nierentowne wobec chińskich konkuretnów, bo producent woli wziąć chińskie i 5 razy tańsze, bo nawet jak będzie miał te 30% zwrotów to mu się to opłaca - a renoma, phi co to dla chińskiej/koreańskiej korporacji,

jedna taka duża, oldschoolowa korporacja chciała z tym walczyć oferując drogie ale sprawdzone produkty wysokiej jakości i już jej nie ma, nie dała rady, zgadnij o kim mowa

btw o malkontenctwie nie było do ciebie