makabrax 229 Napisano 26 Września 2013 Udostępnij Napisano 26 Września 2013 same burżujstwo Cytuj Link to post Share on other sites
PsPmarco 0 Napisano 26 Września 2013 Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Powiem krótko - Lenovo K900: Ekran: 5,5" 1920x1080pix; Hardware: Intel Atom 2x 2.05 Ghz, 2Gb RAM Obudowa ze stali szczotkowanej, aparat 13mpix, Gorilla glass II, bateria 2500... I czego tu chcieć więcej... Może dla niektórych 16Gb to mało a kart nie przyjmuje, ale cóż nie ma, idealnego telefonu... Cytuj Link to post Share on other sites
Tabalan 348 Napisano 26 Września 2013 Udostępnij Napisano 26 Września 2013 5,5"? A po co mi mały tablet z funkcją dzwonienia. Cytuj Link to post Share on other sites
czamarek 16 Napisano 27 Września 2013 Udostępnij Napisano 27 Września 2013 ja proponuje dosyć innowacyjny OPPO N1 z obrotową kamerą 13 MPx i dotykowymi pleckami, przewijasz neta nie zasłaniając ekranu. Cytuj Link to post Share on other sites
Ravir 631 Napisano 27 Września 2013 Udostępnij Napisano 27 Września 2013 (edytowane) Tabalan - Ty widocznie nie Rozumiesz idei ja mam Lenovo ThinkPad Twist S230u z modemem 3G i można na upartego zainicjować połączenie głosowe jakiego szyku zadaję jak wyjmuję 12.5 cala konwertuję w tablet i przyładam do ucha Edytowane 27 Września 2013 przez Ravir Cytuj Link to post Share on other sites
makabrax 229 Napisano 27 Września 2013 Udostępnij Napisano 27 Września 2013 (edytowane) wyjmuję 12.5 cala konwertuję w tablet i przyładam do ucha że niby coś takiego? Edytowane 27 Września 2013 przez makabrax Cytuj Link to post Share on other sites
Ave20 241 Napisano 27 Września 2013 Udostępnij Napisano 27 Września 2013 (edytowane) Takie smartfon jeszcze nie powstał - albo nakładka nie będzie komuś pasować; albo ekran (AMOLED, True IPS, TN), zagęszczenie pikseli, aparat, jakość dźwięku, aplikacje, aktualizacje, jakość wykonania, przekątna ekranu, użyty system, wydajność czy pojemność baterii. Jedne wady wymieniasz na drugie. Edytowane 27 Września 2013 przez Ave20 Cytuj Link to post Share on other sites
Tabalan 348 Napisano 27 Września 2013 Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Fakt, system to rzecz sprzeczna, ale aparat czy jakość dźwięku można cały czas ulepszać. Podobnie z ekranami - Nokia pokazała, że jak się chce to można zrobić porządny AMOLED i nie trzeba męczyć się z tym gównem które produkuje Samsung, a Sony ze zwykłego TN stworzył coś naprawdę porządnego poprzez Triluminos (natomiast IPS z Triluminos może uchodzić za praktycznie idealny ekran). Jakość wykonania też nie jest trudna do poprawy - Lumia 920. Niby ten sam materiał co SGS3/4, a zobacz jaka różnica. W dodatku przy unibody można spokojnie dać slot na kartę microSD (Sony Xperia Honami). Z tymi aktualizacjami to chyba zażartowałeś. Dobrze zoptymalizowane aktualizacje zawsze są dobre, szczególnie jeżeli będziemy je długo dostawać. Problematyczne są nakładki, wgrane aplikacje (niektórzy lubią zaśmiecać sobie telefon) oraz przekątna. Jak dla mnie na chwilę obecną to najlepszym smartfonem jest Xiaomi mi-2s, ponieważ pokazuje, że niewielki smartfon (4,3") też może być porządnie wykonany, mieć mocne podzespoły (takie jak SGS4, wersja normalna ze Snap600) oraz pojemną baterię (3200 mAh o ile się nie mylę). Cytuj Link to post Share on other sites
marill 1 Napisano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Zobaczcie sobie zestawienie z 2016 roku http://www.ceneo.pl/lp/10_najlepszych_smartfonow_na_rynku Jak dla mnie bardzo fajne modele. Mogli trochę chińskich jeszcze wstawić, bo też są niczego sobie. Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 http://www.wadayaneed.com/images/cl216.jpg 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts