Marco7 26 Napisano 24 Września 2013 Udostępnij Napisano 24 Września 2013 WitamOd jakiś 3 dni występuje u mnie dość poważny problem.Po odpaleniu komputera regularnie co 3-4 min obraz mi znika po czym pojawia się ponownie a wraz z tym komunikat o tym ze sterownik przestał działać ale odzyskał sprawność, próbowałem juz odinstalowywać itd nic nie dało... a jakby tego było mało to jeszcze antywirus krzyczy mi tu o wirusie który znajduje się podobno w pliku systemowym SysWOW64 próbowałem czyścić komputer Spybotem,CCleanerem i różnymi innymi nic nie dało. Proszę o pomoc.Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Diakon166 36 Napisano 25 Września 2013 Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Instalowałeś może ostatnio sterowniki do karty graficznej? Niekiedy podobne objawy daje aktualizacja sterowników do nowszych(niekoniecznie lepszych). Nie wiem czy problem z infekcją ma związek z tym co się dzieje choć to nie wykluczone. Cytuj Link to post Share on other sites
Marco7 26 Napisano 25 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Problem rozwiązany przeczyszczenie komputera 5 razy dało efekt Temat do zamknięcia. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts