Skocz do zawartości

CrisPell

Użytkownik
  • Liczba zawartości

    2467
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

3829 Doskonały

2 obserwujących

O CrisPell

  • Tytuł
    Nałogowy gracz, fanatyk gadżetów
  • Urodziny 23.02.1996

Informacje

  • Płeć:
    Mężczyzna
  • Zainteresowania:
    Gry przede wszystkim, komputery od zawsze, gadżety, smartfony wszystko co użytkowe i ciekawe.

Osiągnięcia

  • 3DMark 06:
    46628
  • 3DMark Time Spy:
    7664
  • 3DMark Fire Strike:
    17830
  • CineBench R20:
    4507

Specyfikacja PC

  • Procesor:
    AMD Ryzen R5 5600X [email protected] 4.6GHz 1.125V
  • Karta graficzna:
    Palit Nvidia RTX 2060 GamingPro OC 6GB GDDR6 192-bit
  • Płyta główna:
    MSI B450 Tomahawk
  • RAM:
    2x8GB DDR4 Crucial Ballistix 3600MHz CL16
  • Dyski:
    M.2 NVME: Kingston NV1 500GB TLC
    SSD: Crucial MX500 500GB
    HDD: (2TB) 2x Seagate Barracuda 7200.14 7200rpm 64MB ST1000DM003 1TB
  • Zasilacz:
    Seasonic Focus Plus Gold 550W
  • Obudowa:
    SPC Gladius GD8 TG ARGB
  • Inne podzespoły:
    Chłodzenie: SilentiumPC Fortis 3 HE1225 V2
    Karta dźwiękowa: ASUS Xonar DGX
    Monitory: Acer XV272UPbmiiprzx "27" 2560x1440 (DP) + IIyama x2483HSU-B1 "24" 1920x1080 (DVI)
    Klawiatura: SPC Gear GK550 Kailh Brown
    Myszka: A4tech Bloody P30 RGB

Ostatnie wizyty

56291852 wyświetleń profilu

Aktualizacja statusu

Zobacz wszystkie aktualizacje CrisPell

  1. MSI GTX660 wentylatory działają zero jedynkowo tzn. nie kręcą się, albo dopiero jak ustawi się 100%. Kontroler padł?

    1. MiK

      MiK

      A w biosie wentylator się kręci? 

       

    2. CrisPell

      CrisPell

      W ogóle. A same wentylatory sprawdzałem pod 3.3, 5 oraz 12V i działają poprawnie na różnych prędkościach, więc nie są przytarte. Problem jest z sygnałem PWM. Chociaż teraz to już i tak wszystko w piach. Mierząc widziałem, że napięcie jest, ale po tym zwarłem przez przypadek i nie mam zasilania we wtyczce całkowicie. Pójdzie do naprawy, albo będzie trzeba się posiłkować zasilaniem zewnętrznym... Sama karta działa...

×
×
  • Dodaj nową pozycję...