Skocz do zawartości

PytankoLaptop

Użytkownik
  • Liczba zawartości

    8
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

1 Neutralny

O PytankoLaptop

  • Tytuł
    Nowicjusz

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

  1. Dzbanem to jesteś ty, człowieku. Nie masz pojęcia, o czym mówisz a próbujesz się wymądrzać. CO ZA RÓŻNICA, JAKI TO MODEL w tym przypadku? Wytłumacz człowieku logicznie na CENZURA ci model laptopa do odpowiedzi na moje pytanie... Same dzieciaki na tym forum, jak się nie znasz, to się nie wypowiadaj - prosta zasada. Doczytaj co to jest STYK, zanim zaczniesz robić z siebie pośmiewisko próbując być przemądrzałym. Dzięki, chociaż ktoś, kto się wypowiada z sensem i wie, o czym pisze. Faktycznie było zwarcie na jednym układzie Do baterii tylko na 3 stykach dochodziło
  2. A jaka to CENZURA różnica, jaki to laptop? A co innego miało pobierać prąd z baterii, jak nie laptop, o którym piszę? Czy ktoś w mirę ogarnięty się tutaj znajdzie, kto mi powie, czy to normalne, że przy podłączonej (sprawnej) ładowarce między stykiem fazowym, a stykiem 0 na gnieździe ładowania mam znamionowe 19V, a 0 A? Pytam tylko, czy to normalne
  3. On się nie ładuje, włącza tylko z baterii. Pobiera prąd z baterii ale nie podaje ładowania na wtyczce.
  4. Według 3/3 serwisantów, z którymi rozmawiałem "potrzebnie". Ponoć się to zdarza, że pomoże wymiana gniazda. Choć sam nie wiem, mam wątpliwości. Nadal widzi podłączony kabel i nie ładuje baterii... Spróbuję wymienić dwa układziki, które wskazał mi serwisant.
  5. Obie baterie i obie ładowarki oryginalne. To zwykły, mały, stary Asus. Idąc po kosztach zamówiłem nowy port ładowania, tylko czy to może być jego wina, skoro wykrywa ładowarkę, a ładowania brak? Hmm... Spróbuję go przelutować i dam znać.
  6. Potwierdzam - po rewizji testów też wybrałem MX-2 od Arctic. Najlepszy wybór cena/jakość. Dodatkowa zalega: nie przewodzi prądu, więc nie spowodujemy zwarcia przypadkiem.
  7. Witam, Mam laptopa, który nie ładuje swojej baterii: ikonka ładowania w tray'u animuje ładowanie, po 5 sekundach animacja ładowania zwalnia, po 10-tej sekundzie ładowanie przestaje się animować, wciąż jednak ładowanie jest "podłączone" i status to potwierdza. Dioda ładowania sygnalizuje obecność ładowarki za każdym razem, jednak nie zwiększa to w żaden sposób % naładowania baterii, nawet gdy jest on wyłączony i podłączony do ładowania po włączeniu wciąż widnieje ten sam % naładowania. Próbowałem z ładowarką 1,75A i 2,34A - ten sam rezultat. Kupiłem drugą baterię - te
×
×
  • Dodaj nową pozycję...