Skocz do zawartości

zenzoo

Użytkownik
  • Liczba zawartości

    7
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0 Neutralny

O zenzoo

  • Tytuł
    Nowicjusz

Ostatnie wizyty

362119 wyświetleń profilu
  1. Po wyłączeniu XMP problem nadal występuje. Co do Chrome, sprawdzę. Freezy nie mają odzwierciedlenia w podglądzie zdarzeń. Komputer skanowany kilka razy MB, zero wirusów. Nie sądzę aby siedziało w nim coś tak bardzo undetectable, żeby MB tego nie wykrył, tymbardziej, że instalacja windowsa jest nowa, a nie pobierałem programów z żadnych szemranych źródeł.
  2. Wyłączony. Dam znać pewnie jutro czy są tego jakieś pozytywne rezultaty!
  3. A istnieje jakaś inna możliwość sprawdzenia tego oprócz podpięcia innego SSD? Średnio mi się widzi inwestować w kolejny dysk, a drugiego SSDka niestety nie mam w domu.
  4. Tak jest! XMP włączony, piny całe i zdrowe.
  5. MB nic nie wykrył. Specyfikacja: Palit GeForce RTX 2060 Dual 6GB GDDR6 SilentiumPC Vero L3 500W Gigabyte B450M DS3H Patriot 16GB (2x8GB) 3000MHz CL16 Viper 4 BlackoutPlextor 512GB 2,5" SATA SSD M8VC AMD Ryzen 5 3600
  6. Witam, mam problem, ale nie do końca wiem z czym. Komputer w losowych momentach zacina się na parę dobrych minut tak, że nie można na nim nic zrobić. Temperatury w HWiNFO na procesorze, GPU, czy innych podzespołach nie są wysokie, są w normie. Podczas zacięcia udało mi się uruchomić menedżer zadań dwukrotnie. Pierwszy raz zobaczyłem, że zużycie procesora sięga 100%, ale każdy proces wykazywał zerowe jego zużycie. Drugim razem zobaczyłem, że zużycie spadło do ~78%, ale znów przy każdym procesie zużycie CPU to 0%. Po zescrollowaniu na dół listy zobaczyłem, że w zakładce "Windows processes" niema
×
×
  • Dodaj nową pozycję...