Skocz do zawartości

maniek9200

Użytkownik
  • Liczba zawartości

    82
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0 Neutralny

O maniek9200

  • Tytuł
    Bywalec
  1. czy ten program pomaga "podejrzeć" co jest na dysku i odzyskać ? bo nie chce stracić danych komp leży od tygodnia nie ruszany.. a najdziwniejsze jest to że wszystko było tak jak trzeba jak należy - antywirus, aktualizacje wszystkie, wszystko z lenovo pobrane .. może być tak że aktualizacja wysypała windowsa ?
  2. tak, właśnie to jest dziwne... komputer był włączony wyskoczył błąd windows - niebieska strona ze smutną minką - nie zdązyłem zobaczyć jaki błąd po ponownym uruchomieniu logo lapka i ciemny ekran i potem proboa odzyskania próba przywrócenia - jedna i druga opcja brak możliwości itd potem dysk odzyskiwania - też bez skutku w cmd tylko sprawdziłem listę dysków i nic wiecej to mi pokazało że jest dysk w wersji RAW ... nawet za pomocą instalatora probowałem naprawić też lipa..
  3. Dzień dobry podczas korzystania wyskoczył błąd windows po restarcie ciemny ekran po sprawdzeniu na diskparcie widać dysk tylko w opcji volumen i pokazuje że jest system plików RAW wcześniej probowałem odzyskać windows bezskutecznie przy pomocy dysku i przy pomocy instalatora wg instrukcji po wszystkim brak dostępu do danych jak odzyskać dane? idealpad gamming - dysk nvme 512 gb wcześniej działało wszystko jak trzeba jakieś rady ?
  4. Dzień dobry mam pytanie odnośnie serwera sieciowego, dysku coś w tym temacie. Posiadam Router tplink ac3200 internet 333/333 chciałbym do portu usb 3.0 podłączyć dysk twardy abym mógł wrzucać pliki z telefonu na dysk bezpośrednio lub z laptopa itd. czyli tzw chmura z własnego dysku i routera, lecz czytałem ze potrzebne jest publiczne ip z tego co się zorientowałem mam niepubliczne. i teraz pytanie czy jest możliwe obejcie tego ? w jakiś sposób programem lub stworzenie tego co chce w inny sposób ? chodzi też o to aby inni mogli wgrywać rzeczy jak im podam ip lub ftp
  5. no ok rozumiem ale skoro wcześniej było ładnie cały czas stałe 150fps+ to co się stało ze się zesrało.. ? wczoraj grałem 5 meczy spadały fps do 70 ale tak to po 150-250 fps było a na danger zone do 30 fps potrafi spaść...
  6. odświeżę temat.. grałem wingmana i bez problemu miałem 200fps ale uwagaaa spadki nawet do 50fps były a co najlepsze zaawsze ponizej 100 mam tylko na danger zone... ktoś poradzi o co kaman ? teraz odpalam turniejowe i zobacze jeszcze faceit możę się okaże ze to od serwerów sprawa..
  7. nic nie było ruszane, żadne prawidłowe starty itd. zrobiłem na nowym dysku windowsa i tylko eseta i steam i cs go i to samo... c***nia z grzybnią.....
  8. miałem wielokrotnie sprawdzone wszystko w tle i wyłączałem wszystkimi programami wszystko. Nie kopie eth, co do reszty to nawet po formacie takie coś wystąpiło... co do wentylatorów mają dużo miejsca nic je nie bloku poza tym przy programie msi afterburner oraz evga percision jak daje wentyl na maksa to działa bez problemu i wchodzi na obroty. co do tych 300 fps - tak też miełem tak że jak włączyłem dla testu profile oc to działało - ale też w momencie jak się już cs załadował - był przeskok ekranu słychać było jak prędkość wentyla spada do standardu lub w ogóle się zmiejsza i gra działała ma
  9. tak wiem, ale czytałem że czasem jak są 2 oddzielne wtyczki to lepiej. podłączyłem tak czy siak obie zawsze, nic się nie zmieniło... wszystko mam na standardzie, w grze wszystko na low. i dalej lipa... Możliwe że karta potrzebuje sterowników albo żeby pastę wymienić ? fakt mam ją z 4 lata
  10. no właśnie nie ma jest na takiej zasadzie ze idzie 1 główna wiązka 6pin i potem od niej jest jakby kolejny 6pin z tej wtyki pierwszej, zaraz to przepnę tak jak było może to jest wina że karta ma za mało mocy dostarczonej ..
  11. zrobiłem reset ustawień z OC do standardu, na procku na ramie, w karcie graficznej standart wszystko jest. Nawet do 50fps mi zeszło... Dowiedziałem się własnie że ziomek pożyczał kartę tzn wyjmował ją ode mnie z kompa. Możliwe że przepiął źle piny ? są 2x6pin tyle tylko że ja dawałem wcześniej 1x6pin przez przejściówkę z Molexa - może to daje spadek ? coś mi się wydaje że będzie trzeba zmienić kompa albo zostawić niech sobie "żyje" jako serwer... Jakieś inne pomysły?
  12. zaraz sprawdzę, ale wszystkie parametry mam standardowe czyli -novid tylko w komendzie. W grze mam wyłączone wszystkie aliasingi i synchronizację itd. mam tylko wygląd postać i cieni na wysokich. i też na początku czy to w MM czy w DZ mam po 150-200 fps potem to spada.
  13. no właśnie na hitmanie oraz na gta V wszystko normalnie, tzn nic się nie wyłącza. temperatury mam w normach z tego co widzę w stresie na fullhd nie przekraczają 75 max zaraz zrobie kolejne testy żeby mieć pogląd na sytuacje. ktoś ma jakieś podejrzenia ? może przeczyścić slot ? albo dać na wymianę pasty ?
  14. Jak w temacie kto jest w stanie mi pomóc? Grywam od czasu do czasu w cs go. płynność była dobra, lecz w pewnym momencie nie wiem czy po aktualizacji czy po czymś innym karta z 170-250fps spada do okolo 70-150 max. Dodatkowo potrafi mi się wyłączyć CS:go tak po prostu. Nie słychać żadnego błędu, żadnych problemów typy (bug) nic. po prostu wraca do windowsa. Jak sam przełączam alt +tab bez problemu. EVGA GTX 970 ftw acx 2.0 4 gb ram Nie wiem co jest nie tak. Aktualizacja sterowników grafy była sterowniki windowsa były reinstal cs go był reinstal windowsa nawet był (przy okazji)
×
×
  • Dodaj nową pozycję...