Skocz do zawartości


Uwaga, ta strona używa Cookies
Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.
Dowiedz się więcej    
Akceptuję

Krissek123

Rejestracja: 09 gru 2012
OFFLINE Ostatnio: 02 kwi 2017 16:37
-----

Moje posty

W temacie: Brak obrazu z karty, która pracuje

02 kwiecień 2017 - 16:37

Czyli możliwe, że jest co naprawiać? Nie oznacza to od razu jej wymiany?


W temacie: Brak obrazu z karty, która pracuje

02 kwiecień 2017 - 15:03

Możliwość sprawdzenia w innym komputerze będę miał w niedziele. Dam znać jaki rezultat.


Na innym sprzęcie nie działa


W temacie: Brak obrazu z karty, która pracuje

29 marzec 2017 - 17:41

kartę wyjmowałem, czyściłem z najdrobniejszego kurzu, tak samo slot. Aktualnie leży już w pudełku, nie w komputerze.


W temacie: Komputer nie uruchamia się po wcześniejszym bluescreenie

22 wrzesień 2016 - 22:26

Okej, ale najważniejsze jest pytanie, czy to co się wydarzyło na samym początku tematu to właśnie spowodowane było temperaturami? Patrząc na to z tej strony, nie mogłem uruchomić komputera przez kilka dni, to nie jest normalne.


W temacie: Komputer nie uruchamia się po wcześniejszym bluescreenie

22 wrzesień 2016 - 21:57

Temperatury przekraczają 95 stopni na procesorze w ciągu dwóch sekund od rozpoczęcia testu. 

 

w HD Tune cały skan na zielono, a w zakładce health jedna pozycja zaznaczona jako 'attention': Interface CRC Error Count

 

Bez_tytu_u.png

 

Podczas spokojnej pracy: włączonej przeglądarki z dwoma kartami i programu antywirusowego.

 

Te maksymalne notowania w CoreTemp nie były podczas jakichś obciążających czynności. Miałem włączone po prostu więcej kart w przeglądarce m.in YouTube.