Skocz do zawartości


Uwaga, ta strona używa Cookies
Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.
Dowiedz się więcej    
Akceptuję

Dahid

Rejestracja: 24 gru 2018
OFFLINE Ostatnio: 24 gru 2018 06:02
-----

Moje tematy

Problem z Kartą sieciową po uzyciu CClenera

24 grudzień 2018 - 05:53

Windows 7 Home Premium 64

Service Pack 1

Intel i7 3770

ram 16

Płyta Główna asrock z77 extreme6

 

Witam jako ze od 5 godzin walczę z przywróceniem internetu w moim PC i nie daję sobie rady postanowiłem poprosić was o pomoc.

 

Po sczyszczeniu systemu  CClenerem nagle odcięło mnie od internetu na PC ( nie wiem co sie stało)

 

W menadżerze urządzeń wyskakuje mi coś takiego:

b1ecc68e24d15.png

 

PCI\VEN_14E4&DEV_16B1&SUBSYS_96B11849&REV_10
PCI\VEN_14E4&DEV_16B1&SUBSYS_96B11849
PCI\VEN_14E4&DEV_16B1&CC_020000
PCI\VEN_14E4&DEV_16B1&CC_0200
Broadcom NetLink ™ Gigabit Ethernet
 
 
Wydaje mi sie ze ściągnąłem dobre sterowniki ale pewności nie mam...z tej strony i zainstalowałem
 
Pierwsze pytanie skąd ściągnąć poprawny sterownik ? ( czy ten jest ok który pobrałem)
Jak pozbyć sie starego sterownika skoro mi system nie wykrywa karty sieciowej 
Karta sieciowa nie jest spalona ani uszkodzona. ( sprawdzałem)
 
 
Drugie "nieznane urządzenie" to ACPI\INT33A0 które zniknęło po zainstalowaniu 

Intel® Smart Connect Technology

 
 
Wszystko mi działa...poza internetem ;/
 
Ewentualnie co zainstalować z tej strony ?
 
Czy możecie mi pomoc? Komputer jest mi potrzebny do pracy... dlatego bardzo mi na tym zależy..
 
 
 
Ok rozwiązany proszę o usunięcie ; )