Skocz do zawartości


Uwaga, ta strona używa Cookies
Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.
Dowiedz się więcej    
Akceptuję
Zdjęcie

Mozilla Firefox - PROBLEM

przeglądarka internetowa mozilla firefox problem

  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
34 odpowiedzi w tym temacie

#21 Fix00ser

Fix00ser
  • Pasjonat

  • 954 postów

Napisano 10 wrzesień 2013 - 17:54

Proszę uruchomić z opcji <Clean> po szybkim skanowaniu wymusi restart systemu

i pojawi się okno z logiem co wymiótł z systemu, program usuwa tylko uciążliwe komponenty <hooki> w przeglądarkach.

Dodatkowa lektura

czytaj

info


Użytkownik Fix00ser edytował ten post 10 wrzesień 2013 - 18:07

  • 0

#22 Mlody18pl

Mlody18pl
  • Autor tematu
  • Amator

  • 45 postów
  • Miejscowość:Leszno

Napisano 10 wrzesień 2013 - 18:04

Nom zrobiłem. Zobaczyłem czy przeglądarka tnie i teraz gdy włączyłem 7 kart to się scieła ;/ Wiesz może co jescze można zrobić ; ) ?


  • 0

CPU: i5 4460, GPU: GTX 960 4GB, RAM: DRR3 8GB 2400MHz, ASRock B85M Pro 3


#23 Fix00ser

Fix00ser
  • Pasjonat

  • 954 postów

Napisano 10 wrzesień 2013 - 18:13

Proszę podać ilość zużytej pamięci przy otwartych 6 kartach w ff oraz numer wersji przegladarki


  • 0

#24 Mlody18pl

Mlody18pl
  • Autor tematu
  • Amator

  • 45 postów
  • Miejscowość:Leszno

Napisano 10 wrzesień 2013 - 18:19

http://imageshack.us...s/153/l21o.png/ 

 

Mozilla Firefox 23.0.1 (x84 pl)


  • 0

CPU: i5 4460, GPU: GTX 960 4GB, RAM: DRR3 8GB 2400MHz, ASRock B85M Pro 3


#25 Fix00ser

Fix00ser
  • Pasjonat

  • 954 postów

Napisano 10 wrzesień 2013 - 18:24

a ilośc zużytego ramu ? plus wynik ze skanera HitmanPro,

oraz log końcowy z czyszczenia ADWCleaner


Użytkownik Fix00ser edytował ten post 10 wrzesień 2013 - 18:25

  • 0

#26 Mlody18pl

Mlody18pl
  • Autor tematu
  • Amator

  • 45 postów
  • Miejscowość:Leszno

Napisano 10 wrzesień 2013 - 18:29

stale 49%. Mam pobrać tego HitmanaPro ?


tego loga  wyłączyłem. Niewiem jak go włączyć spowrotem :D


  • 0

CPU: i5 4460, GPU: GTX 960 4GB, RAM: DRR3 8GB 2400MHz, ASRock B85M Pro 3


#27 Fix00ser

Fix00ser
  • Pasjonat

  • 954 postów

Napisano 10 wrzesień 2013 - 18:40

HitmanPro pobrać i wykonać skanowanie,

log z ADWCleaner znajdziesz w głównym katalogu dysku C:> ADWCleaner.txt


Użytkownik Fix00ser edytował ten post 10 wrzesień 2013 - 18:41

  • 0

#28 Mlody18pl

Mlody18pl
  • Autor tematu
  • Amator

  • 45 postów
  • Miejscowość:Leszno

Napisano 10 wrzesień 2013 - 18:42

http://www.wklej.org/id/1127010/


Użytkownik Mlody18pl edytował ten post 10 wrzesień 2013 - 18:47

  • 0

CPU: i5 4460, GPU: GTX 960 4GB, RAM: DRR3 8GB 2400MHz, ASRock B85M Pro 3


#29 Fix00ser

Fix00ser
  • Pasjonat

  • 954 postów

Napisano 10 wrzesień 2013 - 18:45

Na przyszłosc logi wrzucaj na

http://www.wklej.org/

http://www.wklejto.pl/

a na forum podaj tylko link ponieważ modkowie mogą zamknąć wątek za nieprzestrzeganie regulaminu


  • 0

#30 Mlody18pl

Mlody18pl
  • Autor tematu
  • Amator

  • 45 postów
  • Miejscowość:Leszno

Napisano 10 wrzesień 2013 - 18:47

Aha. Przepraszam :) Zedytowałem :D


  • 0

CPU: i5 4460, GPU: GTX 960 4GB, RAM: DRR3 8GB 2400MHz, ASRock B85M Pro 3


#31 Fix00ser

Fix00ser
  • Pasjonat

  • 954 postów

Napisano 10 wrzesień 2013 - 18:51

Z listingu wynika ze ADW usunął część balastu, teraz wypadałoby poznać wyniki z HitmanPro


  • 0

#32 Mlody18pl

Mlody18pl
  • Autor tematu
  • Amator

  • 45 postów
  • Miejscowość:Leszno

Napisano 10 wrzesień 2013 - 19:00

wykonałem skanowanie. Coś jescze zrobić :D ?


Gdy zeskanowałem system znikł mi cały pulpit i zaczął sie komputer restartować. Potem nie chcial się włączyć i go od nowa zrestartowałem i działa :D


  • 0

CPU: i5 4460, GPU: GTX 960 4GB, RAM: DRR3 8GB 2400MHz, ASRock B85M Pro 3


#33 Fix00ser

Fix00ser
  • Pasjonat

  • 954 postów

Napisano 10 wrzesień 2013 - 19:13

Teraz na dobicie optymizmu  czekam na linki do logu ze skryptu OLDTimera

http://traxter-onlin...wych-elementow/

apropos definicji <działa> bardziej konkretnie Twój komp nadal działa

czy wreszcie firefox nie robi problemów ? i działa poprawnie


Użytkownik Fix00ser edytował ten post 10 wrzesień 2013 - 19:21

  • 0

#34 Mlody18pl

Mlody18pl
  • Autor tematu
  • Amator

  • 45 postów
  • Miejscowość:Leszno

Napisano 10 wrzesień 2013 - 19:52

Mozilla w chwili obecnej nic nie tnie :) Gdy zacznie "znowu" tnąć to wznowie temat :) Bardzo dziękuje za Pomoc :)


  • 0

CPU: i5 4460, GPU: GTX 960 4GB, RAM: DRR3 8GB 2400MHz, ASRock B85M Pro 3


#35 Fix00ser

Fix00ser
  • Pasjonat

  • 954 postów

Napisano 10 wrzesień 2013 - 20:17

Zdecydowanie wypadałoby dokonać jeszcze analizy logów z OTL, ale skoro kolega twierdzi ze wreszcie wszystko z ff

jest ok to życzę powodzenia .... do nastepnego razu 8-)

apropos ochrony w logu nie doczytałe z jakiej ochrony kolega korzysta, wspominam o tym poniewaz

można skorzystac jeszcze z promo AVG 2014

https://safegroup.pl...armo-t9724.html


Użytkownik Fix00ser edytował ten post 10 wrzesień 2013 - 20:20

  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: przeglądarka internetowa, mozilla firefox, problem

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych