Skocz do zawartości


Uwaga, ta strona używa Cookies
Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.
Dowiedz się więcej    
Akceptuję
Zdjęcie

Problem z Chrome / Chromium. Długie oczekiwanie na połączenie z serwerem.

chrome chromium internet net muli oczekiwanie windows 8

  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 OHCS_97

OHCS_97
  • Geek Leniwiec

  • 35 postów
  • Miejscowość:Wrocław

Napisano 04 maj 2013 - 21:48

Witajcie!

Dziwne rzeczy z Chromem mi się dzieją.

Oczekiwanie na połączenie ze stroną internetową jest wyjątkowo długie, mimo prędkości mojego łącza (7,2Mbps). W momencie, gdy Chrome już połączy się z witryną, poruszanie się w jej obrębie jest bardzo szybkie.

Tzn. gdy po raz pierwszy wpisuję adres youtube.com, Chrome myśli nawet do 14 sekund, lecz gdy strona już sie załaduje, przełączeni się między filmikami, logowanie się, komentowanie, otwieranie miliona kard z różnymi adresami YT jest błyskawiczne. To samo tyczy się wszystkich witryn.

Problem zaobserwowałem tylko w Chrome oraz Chromium.

MSIE witryny otwiera pięknie, ale na otworzenie nowej karty trzeba czekać godziny.

Ma ktoś jakiś pomysł?

Z góry dzięki za odpowiedzi

 

P.S. W życiu nie spodziewałem się, ze będę zadawał tego typu pytania  :majty:

 


  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: chrome, chromium, internet, net, muli, oczekiwanie, windows 8

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych