Skocz do zawartości


Uwaga, ta strona używa Cookies
Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.
Dowiedz się więcej    
Akceptuję
Zdjęcie

Zewnętrzny panel nie działa Audigy 2 ZS

panel

  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 xperial123

xperial123
  • Nowicjusz

  • 3 postów

Napisano 16 marzec 2013 - 17:56

Witam serdecznie mam problem gdyż kupiłem niedawno kartę SB Audigy 2 ZS Gold, podpiąłem wszystkie kabelki łączące panel z kartą i nic. Zasilanie działa bo świeci się czerwona dioda pod zaślepką z " optical out " Nie wiem czy sterowniki oryginalne nie działają na Windowsie 7 czy po prostu trzeba to jakoś ustawić. Generalnie zależy mi na słuchawkach mikrofonie i Aux reszta nie musi działać bardzo proszę o pomoc Pozdrawiam 

PS.

Chodzi oczywiście o ten panel : 

http://www.fotoexper...3411.medium.jpg



Dziękuję za pomoc Panowie jesteście bardzo pomocni ...


Użytkownik xperial123 edytował ten post 16 marzec 2013 - 17:57

  • 0

#2 Lukson

Lukson
  • Naprawiacz sprzętu Logitech.

  • 3713 postów
  • GG:8559772
  • Miejscowość:Cała Polska
  • 3DMark 06:16105 / 29922

Napisano 16 marzec 2013 - 21:04

Kabel łączący jest oryginalny?


  • 0

#3 xperial123

xperial123
  • Autor tematu
  • Nowicjusz

  • 3 postów

Napisano 16 marzec 2013 - 22:28

Niestety nie ale słyszałem że ludzie podpinają zwykłymi dyskowymi i działa tak też właśnie zrobiłem


  • 0

#4 Lukson

Lukson
  • Naprawiacz sprzętu Logitech.

  • 3713 postów
  • GG:8559772
  • Miejscowość:Cała Polska
  • 3DMark 06:16105 / 29922

Napisano 16 marzec 2013 - 23:01

Działa to z kablem 40-pin IDE.

 

Nie bawiłem się Live drive od 2 ZS, ale ten przy SBLive 5.1 działał na wszystkich sterownikach.


  • 0

#5 xperial123

xperial123
  • Autor tematu
  • Nowicjusz

  • 3 postów

Napisano 16 marzec 2013 - 23:16

Tak, mam kabel 40 pin czysty, a i tak nie działa. Zastanawiam się nad sterownikami bo w ogóle nie pokazuje mi w urządzeniach żadnego AUXa czy pozostałych , nawet gdy podłączam słuchawki do przedniego panelu to dźwięk się nie wycisza. Nie wiem co robić ;/ Masz może jakieś sterowniki które na 100% działają pod SB Audigy 2ZS Gold ?


  • 0





Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych