Skocz do zawartości


Uwaga, ta strona używa Cookies
Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.
Dowiedz się więcej    
Akceptuję
Zdjęcie

Problem podczas uruchamiania Windows 8

windows 8 start systemu

  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 3artexD

3artexD
  • Amator

  • 31 postów

Napisano 24 listopad 2012 - 20:32

Witam
Mam problem z Windows 8, mianowicie podczas uruchamiania komputera, zaraz po tym jak pokazuje się animacja ładowania systemu, komputer się zawiesza gdy go resetuje uruchamia się już normalnie, to znaczy, że zawsze za pierwszym uruchomieniem zawiesza się, a potem normalnie się ładuje.
Dla ścisłości mam Windows 8 pro 64 bit, msi 760gm-p23, phenom II 955 @ 3,6 GHz, hd 5830, hdd 500 gb (ahci)
  • 0

#2 ymmi21

ymmi21
  • Amator

  • 50 postów

Napisano 26 listopad 2012 - 09:57

Miałem podobny problem. Zawsze rano podczas pierwszego uruchomienia system się zawieszał po kilku minutach lub w ogóle nie wstawał. Jakieś bs rzucał. Po restarcie wszystko działało bez zarzutu. Problem polegał na błedach z pamięci RAM. Spróbuj wyjać którąś kość jeśli masz więcej niż jedną i testuj wtedy stabilność systemu.
Pozdrawiam
  • 0

#3 3artexD

3artexD
  • Autor tematu
  • Amator

  • 31 postów

Napisano 26 listopad 2012 - 17:57

A w jaki sposób mam przetestować stabilność systemu ?
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: windows 8, start systemu

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych