Skocz do zawartości


Uwaga, ta strona używa Cookies
Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.
Dowiedz się więcej    
Akceptuję
Zdjęcie

Jak włączyć w routerze Mv400 Wi-Fi


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 Wojownik616

Wojownik616
  • Games for Live

  • 483 postów
  • GG:47043305
  • Miejscowość:Budzyń

Napisano 22 sierpień 2012 - 19:37

Witam!
Jak w temacie,mam routera MV400 od Orange,ten z czterema antenami,czterema portami pod kabel i chciałbym włączyć wi-fi w routerze,router posiadam już dobre kilka lat i cały czas używam go na kablu za pomocą ethernet takiej funkciji,dzisiaj do kompa przychodzi karta wlan abym korzystał z routera przez wi-fi,przez te kable net chodzi kiepsko, jak włączyć te wi-fi aby mi świeciła lampka na routerze wszystkie mi swiecą a ten wi-fi nie co zrobić?
Dajcie jakieś proste instrukcje,zdjęcia żeby było prosto i łatwo męcze się już jeden dzień,
Dzięki!!!

Dałem rade poszukałem na forum orange i mnie oświeciło dzięki!!! :)
  • 0

CPU-Intel Dual Core G2030 3.0GHz/GPU-AMD HD7850 1GB GDDR5 256Bit/MOBO-ASUS P8H61-MX/RAM-2x4GB Kingston HyperX CL10 DDR3 1600MHZ/SSD GoodRam Iridium Pro 240GB/HDD-Seagate Barracuda 500GB 7200RPM/HDD-Western Digital 250GB/CASE-Silentium PC Gladius M20/PSU-500W OCZ X STREAM/OS-Widows 10 N Pro 64x

 

 





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych