Skocz do zawartości


Uwaga, ta strona używa Cookies
Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.
Dowiedz się więcej    
Akceptuję
Zdjęcie

Dziwny problem z Firefoxem 14.0.1

windows firefox system problem przegrzewanie

  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 disign

disign
  • Amator

  • 62 postów
  • Miejscowość:Warszawa

Napisano 16 sierpień 2012 - 23:20

Witam
mam dziwny problem mianowicie ,pokazuje mi się czasami jak przeglądam internet coś takiego, i przy tym komputer się cześciowo zawiesza oraz czasami pokazuje się pikseloza na całym ekranie jak przy przegrzewaniu się komputera. Ale jak wyłączyłem zakładkę przeglądarki to to znikło i nawet system mi się od wiesił , więć podejrzewam że to nie wina przegrzewania szczegulnie że niedawno go czyściłem.
Więć prosze was o pomoć w zdignizowaniu tego problemu.

mój sprzęt :
Quad Core Q6600
płyta Asus P5N-E SLI
Ram 3 Giga
Grafika Geforce GTX 470 Gigabyte
Dyski segate 250 i 160 Giga
system Windows XP SP3

Dołączona grafika

Dołączona grafika
  • 0

#2 jacent

jacent
  • Gaduła

  • 345 postów
  • Miejscowość:Białystok

Napisano 17 sierpień 2012 - 00:48

zainstaluj starszą wersję firefoxa.Już FF 13 wymagał XP SP2 i był budowany na Visual Studio 2010, może wersja 14 ma jeszcze wyższe wymagania dla XP?spróbuj wcześniejszej wersji, najlepiej 12
  • 0

#3 Stawskiszef

Stawskiszef
  • Pasjonat

  • 949 postów
  • Miejscowość:Bydgoszcz

Napisano 17 sierpień 2012 - 07:25

Najlepiej zainstaluj sobie chrome i będziesz zadowolony
  • 0

#4 deadlyblonde

deadlyblonde
  • Deadlyblonde

  • 356 postów
  • Miejscowość:Wołów

Napisano 20 sierpień 2012 - 14:37

Tak jak wspomniał jacent, 14 wersja ma wielkie problemy na XP, miałem identyczny problem i pomogła dopiero przesiadka na inna przeglądarkę. Opera, Chrome i Safari działają bardzo dobrze na XP.

Użytkownik deadlyblonde edytował ten post 20 sierpień 2012 - 14:37

  • 0

MOBO: MSI B85-G43 GAMING | CPU: Intel Core i5-4460 @3,2 GHz | RAM: Crusial Ballistix 2x4GB DDR3 1600 MHz | GPU: Asus STRIX GTX 960 4 gb | SSD Crusial MX500 240 GB | Obudowa: Zalman Z3 | CHIEFTEC 500W CFT-500A-12S | ASUS Xonar DX | Razer Lycosa | Razer Naga Epic Chroma| Samsung A3 2017


#5 Tarrok

Tarrok
  • Znajomy tranzystora

  • 1247 postów
  • Miejscowość:Lubelskie
  • 3DMark 06:Gdzieś tak będzie :)

Napisano 20 sierpień 2012 - 15:00

@up Potwierdzam FF14 Sypie bugami na XP(z chrome nie ma problemów)
  • 0

Moje Worklogi: Red Drake(zakończony)
i7-3930K@4,2GHz(EK Supremacy)|GTX 1080 Zotac Bulk@ 2063Mhz(Swiftech MCW60) |16GB DDR3 2133Mhz|EVGA X79 Dark|Samsung SSD 840 Pro 256GB|Samsung SSD 970 Pro 512GB|Seasonic Platinum 1000W|AIM SC808 |HAF X MOD.|HP ZR2740w v2 (2560X1440)|Beyerdynamic DT 860|alphacool vpp655(rebrand Laing D5)|logitech G602|Corsair K70 LUX RGB






Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: windows, firefox, system, problem, przegrzewanie

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych