Skocz do zawartości


Uwaga, ta strona używa Cookies
Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.
Dowiedz się więcej    
Akceptuję
Zdjęcie

DFI Lan Party JR X58 problem!! :(

DFI LanParty

  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 sozer78

sozer78
  • Nowicjusz

  • 11 postów

Napisano 24 listopad 2011 - 10:30

irytująca przypadłóśc która pojawiła sie tak poprostu sama z siebie :( jakis czas temu


system sie zamyka ale płyta nadal pracuje (wiatraki itd)
reset biosu nic nie dał
system nowy (opcje hibernacji zasilania itd sprawdzone, antywirus itp)
wszelkie zbedne rzeczy odłączone od płyty jest tylko mysz klawiatura 1 dysk i monitor

jakies pomysły? płyta DFI Lan Party JR X58 Triple /intel X58/ i7-930 zasilcz Ocz ModXStream pro 600W radeon 5750 ram Patriot Viper II
help :)
  • 0

#2 KOXsu

KOXsu
  • Zapaleniec

  • 1155 postów
  • 3DMark 06:3DMark 11- 9323

Napisano 24 listopad 2011 - 11:20

Od dawna się tak dzieje? Przywróć system. Jeśli nie pomoże użyj ComboFix.
  • 0
CPU: i7 8700k@5Ghz 1.34V Chłodzenie: Prolimatech Megahalems Płyta: Asrock Z370 Extreme 4 Ram: Corsair 2x8Gb 3000Mhz Cl15 GPU: GTX 1080 Ti MSI GAMING X@2056Mhz, Karta Dźwiękowa: Asus Strix Raid DLX Dysk: M.2 Plextor M8PeG 512Gb, Crucial MX200 250Gb Zasilacz: Corsair RM650X Buda: Fractal design core 3000 Monitor: Asus PG278QR<p>

#3 sozer78

sozer78
  • Autor tematu
  • Nowicjusz

  • 11 postów

Napisano 24 listopad 2011 - 13:03

Hej dzieje sie tak kawałek czasu ale naiwnie czekałem na nowy dysk, teraz postawiłem nowy system na nowym dysku i bez zmian...
tak wiec przywracanie systemu odpada :D
combo fix?? ok juz szukam i w domu sprawdze

dzieki

Użytkownik sozer78 edytował ten post 24 listopad 2011 - 13:05

  • 0

#4 Bany_krk

Bany_krk
  • Maniak

  • 3404 postów
  • GG:2773145
  • Miejscowość:Kraków
  • 3DMark 06:666

Napisano 24 listopad 2011 - 13:12

albo się coś stało SB na płycie albo zasilaczowi przetwornica się nie wyłącza
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: DFI, LanParty

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych