Skocz do zawartości


Uwaga, ta strona używa Cookies
Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.
Dowiedz się więcej    
Akceptuję
Zdjęcie

Problem z Operą


Najlepsza odpowiedź BlackCoffe, 01 sierpień 2020 - 13:42

To już chyba problem związany z wgrywaniem obrazków z ich serwera. 

Przejdź do postu


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
16 odpowiedzi w tym temacie

#1 GAMER G1

GAMER G1
  • Bywalec

  • 113 postów
  • Miejscowość:Warszawa

Napisano 01 sierpień 2020 - 07:48

Cześć,

mam taki problem, Opera nie wczytuje na wszystkich portalach zdjęć, itp. Na innych przeglądarkach to jest Firefox oraz Chrome nie ma problemu. 

 

Pamięć podręczna ma rozmiar 1,5 Gb


  • 0

#2 BlackCoffe

BlackCoffe
  • InBlue

  • 768 postów
  • Miejscowość:Warszawa

Napisano 01 sierpień 2020 - 07:52

Wyłącz adblocka (czy jaki masz inny bloker reklam) i sprawdź czy będą. Spróbuj też odświeżyć stronę za pomocą kombinacji ctrl f5. Pamięć podręczną warto co jakiś czas czyścić.
  • 0

Człowiek jest kowalem swego szczęścia. Może dlatego znajdujemy się tak często między młotem, a kowadłem!

 

Lenovo Z50-70 ★i5 4210U★8GB RAM★NVIDIA GeForce 840M★ Win 8.1 64bit★

Lenovo G40-30 ★Celeron N2840★4 GB RAM★Win 8.1 64bit★
Lenovo 3000N200 ★Core2Duo T5250★1 GB RAM★Intel GMA 3100X★Win XP Prof 32bit★

#3 GAMER G1

GAMER G1
  • Autor tematu
  • Bywalec

  • 113 postów
  • Miejscowość:Warszawa

Napisano 01 sierpień 2020 - 09:35

adblock wyłączony na tych stronach, odświeżanie nic nie daje,

A co mi zginie jeśli wyczyszczę pamięć podręczną?


  • 0

#4 zbiku90

zbiku90
  • Nałogowiec

  • 1557 postów

Napisano 01 sierpień 2020 - 10:39

Nic ci nie zginie, po prostu strony za pierwszym razem będą się ciut dłużej ładowały.


  • 0

Ryzen 7 1700 @ 3,9GHz 1,325V ** MSI B350 PC MATE ** G.Skill Ripjaws V 2x8GB @ 3200 c14 ** PowerColor RX 5700 XT 8GB ** Seasonic G-550 Gold ** SSD ADATA SU800 512GB + HDD 3x500GB ** Cooler Master HAF 912 Plus ** Gelid Phantom ** Samsung S23C650


#5 GAMER G1

GAMER G1
  • Autor tematu
  • Bywalec

  • 113 postów
  • Miejscowość:Warszawa

Napisano 01 sierpień 2020 - 11:46

Dalej to samo.


Dalej to samo.Np. na otomoto nie ma zdjęć, na komputerswiat, autoswiat itp


b33e1487ffbe2.png


  • 0

#6 BlackCoffe

BlackCoffe
  • InBlue

  • 768 postów
  • Miejscowość:Warszawa

Napisano 01 sierpień 2020 - 12:48

U mnie na chrome też na otomoto nie ma obrazków, możliwe, że to wina ostatniej aktualizacji silnika chromium.


  • 0

Człowiek jest kowalem swego szczęścia. Może dlatego znajdujemy się tak często między młotem, a kowadłem!

 

Lenovo Z50-70 ★i5 4210U★8GB RAM★NVIDIA GeForce 840M★ Win 8.1 64bit★

Lenovo G40-30 ★Celeron N2840★4 GB RAM★Win 8.1 64bit★
Lenovo 3000N200 ★Core2Duo T5250★1 GB RAM★Intel GMA 3100X★Win XP Prof 32bit★

#7 GAMER G1

GAMER G1
  • Autor tematu
  • Bywalec

  • 113 postów
  • Miejscowość:Warszawa

Napisano 01 sierpień 2020 - 12:51

No ok, ja też nie mam a na komputer swiat i autoświat?

Opera jakiego silnika używa?


  • 0

#8 BlackCoffe

BlackCoffe
  • InBlue

  • 768 postów
  • Miejscowość:Warszawa

Napisano 01 sierpień 2020 - 12:56

Aktualnie Opera to przebrany Chrome jest ;) 

 

Daj mi jakiś link co przeglądasz na komputer świat i autoświat bo mnie każdy artykuł na onet przerzuca. 


  • 0

Człowiek jest kowalem swego szczęścia. Może dlatego znajdujemy się tak często między młotem, a kowadłem!

 

Lenovo Z50-70 ★i5 4210U★8GB RAM★NVIDIA GeForce 840M★ Win 8.1 64bit★

Lenovo G40-30 ★Celeron N2840★4 GB RAM★Win 8.1 64bit★
Lenovo 3000N200 ★Core2Duo T5250★1 GB RAM★Intel GMA 3100X★Win XP Prof 32bit★

#9 GAMER G1

GAMER G1
  • Autor tematu
  • Bywalec

  • 113 postów
  • Miejscowość:Warszawa

Napisano 01 sierpień 2020 - 13:03

Aha.

Norma, onet wykupił i na siłę to robi.

 

https://www.auto-swi...rcc=ucs&utm_v=2

 

https://www.otomoto....html#cd3874bb37

 

 

https://www.komputer...rcc=ucs&utm_v=2


  • 0

#10 BlackCoffe

BlackCoffe
  • InBlue

  • 768 postów
  • Miejscowość:Warszawa

Napisano 01 sierpień 2020 - 13:08

Na KŚ i Autoświecie mam obrazki, a na tym ogłoszeniu zaskoczyło i otomoto, a wcześniej nie działało. Dziwne.


  • 0

Człowiek jest kowalem swego szczęścia. Może dlatego znajdujemy się tak często między młotem, a kowadłem!

 

Lenovo Z50-70 ★i5 4210U★8GB RAM★NVIDIA GeForce 840M★ Win 8.1 64bit★

Lenovo G40-30 ★Celeron N2840★4 GB RAM★Win 8.1 64bit★
Lenovo 3000N200 ★Core2Duo T5250★1 GB RAM★Intel GMA 3100X★Win XP Prof 32bit★

#11 GAMER G1

GAMER G1
  • Autor tematu
  • Bywalec

  • 113 postów
  • Miejscowość:Warszawa

Napisano 01 sierpień 2020 - 13:14

Na otomoto zaskoczyło, na autoswiat mam obrazki ale nie wszystkie.

 

https://ibb.co/h8CGJFp

https://ibb.co/fG3gKWd


  • 0

#12 BlackCoffe

BlackCoffe
  • InBlue

  • 768 postów
  • Miejscowość:Warszawa

Napisano 01 sierpień 2020 - 13:29

Może otomoto też jest z grupy onet i robili jakąś aktualizację swoich serwisów. 


  • 0

Człowiek jest kowalem swego szczęścia. Może dlatego znajdujemy się tak często między młotem, a kowadłem!

 

Lenovo Z50-70 ★i5 4210U★8GB RAM★NVIDIA GeForce 840M★ Win 8.1 64bit★

Lenovo G40-30 ★Celeron N2840★4 GB RAM★Win 8.1 64bit★
Lenovo 3000N200 ★Core2Duo T5250★1 GB RAM★Intel GMA 3100X★Win XP Prof 32bit★

#13 GAMER G1

GAMER G1
  • Autor tematu
  • Bywalec

  • 113 postów
  • Miejscowość:Warszawa

Napisano 01 sierpień 2020 - 13:35

Być może, ale dlaczego np. na tym autoświacie obrazki jedne są a innych nie ma? Tak samo na komputerświat?


  • 0

#14 BlackCoffe

BlackCoffe
  • InBlue

  • 768 postów
  • Miejscowość:Warszawa

Napisano 01 sierpień 2020 - 13:42   Najlepsza odpowiedź

To już chyba problem związany z wgrywaniem obrazków z ich serwera. 


  • 0

Człowiek jest kowalem swego szczęścia. Może dlatego znajdujemy się tak często między młotem, a kowadłem!

 

Lenovo Z50-70 ★i5 4210U★8GB RAM★NVIDIA GeForce 840M★ Win 8.1 64bit★

Lenovo G40-30 ★Celeron N2840★4 GB RAM★Win 8.1 64bit★
Lenovo 3000N200 ★Core2Duo T5250★1 GB RAM★Intel GMA 3100X★Win XP Prof 32bit★

#15 GAMER G1

GAMER G1
  • Autor tematu
  • Bywalec

  • 113 postów
  • Miejscowość:Warszawa

Napisano 01 sierpień 2020 - 13:53

Aha, rozumiem. Dziękuję i przyznaje 5 gwiazdek ;)


  • 0

#16 BlackCoffe

BlackCoffe
  • InBlue

  • 768 postów
  • Miejscowość:Warszawa

Napisano 01 sierpień 2020 - 13:54

Bo sama miałam problemy co opisałeś na otomoto więc to nie może być wina tylko u Ciebie.


  • 0

Człowiek jest kowalem swego szczęścia. Może dlatego znajdujemy się tak często między młotem, a kowadłem!

 

Lenovo Z50-70 ★i5 4210U★8GB RAM★NVIDIA GeForce 840M★ Win 8.1 64bit★

Lenovo G40-30 ★Celeron N2840★4 GB RAM★Win 8.1 64bit★
Lenovo 3000N200 ★Core2Duo T5250★1 GB RAM★Intel GMA 3100X★Win XP Prof 32bit★

#17 GAMER G1

GAMER G1
  • Autor tematu
  • Bywalec

  • 113 postów
  • Miejscowość:Warszawa

Napisano 02 sierpień 2020 - 14:35

Aha


  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych