Skocz do zawartości


Uwaga, ta strona używa Cookies
Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.
Dowiedz się więcej    
Akceptuję
Zdjęcie

GTA V zacinanie


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
19 odpowiedzi w tym temacie

#1 TurioN

TurioN
  • Ja tu tylko sprzątam

  • 252 postów

Napisano 19 czerwiec 2020 - 15:49

Witam, od jakiegoś czasu (podejrzewam że to po ostatniej aktualizacji) pojawiły mi sie uciążliwe przycięcia po około 15min grania podczas jazdy samochodem. gra ogolnie chodzi miodnie jeżeli chodzi o płynność fpsy najczęściej w granicach 90fps oscyluje. Jeżeli chodzi o ustawienia graficzne to mieszanka wysokich/b.wysokich oczywiście MSAA wylaczone. Trochę martwi mnie wykorzystanie procesora w tej grze bo jest to granica 80-100% czasami zużycie procesora przewyższa zuzycie grafiki np. jest tak ze procek 90% grafika 75% Dopiero jak odpale msaa to grafika 99% a zuzycie procka oscyluje w granicach 70-80%.
 
 
 
Specyfikacja kompa :
 
 
 
-plyta asrock z97 pro4 
 
-procek i5 4690K 4.5Ghz chlodzenie grandis temp w GTA 65-70*
 
-ram 2x 4GB DDR3 2400Mhz dual G.skill CL10
 
-grafika gtx 970 g1 gaming temp w GTA 65-68*
 
-zasilacz termaltake 630W 
 
-dysk hdd wd green 500GB (ponad 5letni) na tym dysku jest gta  
 
-dysk ssd premier pro sp920 adata

Dodam jeszcze, że jak są te zacięcia to dźwiek dysku twardego ( takie bzyczenie xd) zacina sie równo z przycięciem w grze.


Użytkownik TurioN edytował ten post 19 czerwiec 2020 - 15:50

  • 0

CPU: i5 4690K OC 4,5Ghz COOLER: Grandis XE1236 MOBO: ASrock Z97pro4 GPU: GIGABYTE G1 GAMING GTX 970 @1503/2000Mhz  RAM: G.SKILL RipjaswZ 2x 4GB DDR3(2400Mhz CL10) dual PSU: Thermaltake SE 630W 87% CASE: Gladius M40 Pure Black HDD: WD Green 500GB SSD: ADATA Primer PRO SP920 128GB MONITOR: ASUS VX239-H MOUSE: ZOWIE FK1 KEYBOARD: CMstorm Devastator             MOUSEPAD: Qpad CT White HEADSET: Fatal1ty HS-800  


#2 sebki1

sebki1
  • Maniak

  • 2250 postów
  • Miejscowość:Mysłowice
  • 3DMark 06:13100

Napisano 19 czerwiec 2020 - 17:26

Daj screena z parametrow SMART dysku twardego z programu CrystalDiskInfo.


  • 0

CPU: INTEL CORE 2 QUAD Q6600 2.4 GHZ +  SILENTIUM SPARTAN 3 LT HE1012: MOBO: GIGABYTE GA-P31-ES3G IP31 S775 BOX RAM: GOODRAM 2GB DDR-2 800 + 2GB DDR-2 800 SSD: SAMSUNG 850 PRO 256 GB HDD: SAMSUNG HD502HI 500 GB 16 MB SATA-2, TOSHIBA HDWD120 2 TB: ASUS BW-16D1HT SATA BOX:

GPU: MSI GTX 750 Ti 2 GB OS: WINDOWS 7 PRO 64 BIT: PSU: XFX CORE 550w: FEVER AC09A-BK/BK ACHILLES PPFC400 LCD: ACER PREDATOR 24" XB240H


#3 TurioN

TurioN
  • Autor tematu
  • Ja tu tylko sprzątam

  • 252 postów

Napisano 19 czerwiec 2020 - 17:42

Daj screena z parametrow SMART dysku twardego z programu CrystalDiskInfo.

https://zapodaj.net/...7ca848.png.html


Użytkownik TurioN edytował ten post 19 czerwiec 2020 - 17:47

  • 0

CPU: i5 4690K OC 4,5Ghz COOLER: Grandis XE1236 MOBO: ASrock Z97pro4 GPU: GIGABYTE G1 GAMING GTX 970 @1503/2000Mhz  RAM: G.SKILL RipjaswZ 2x 4GB DDR3(2400Mhz CL10) dual PSU: Thermaltake SE 630W 87% CASE: Gladius M40 Pure Black HDD: WD Green 500GB SSD: ADATA Primer PRO SP920 128GB MONITOR: ASUS VX239-H MOUSE: ZOWIE FK1 KEYBOARD: CMstorm Devastator             MOUSEPAD: Qpad CT White HEADSET: Fatal1ty HS-800  


#4 sebki1

sebki1
  • Maniak

  • 2250 postów
  • Miejscowość:Mysłowice
  • 3DMark 06:13100

Napisano 19 czerwiec 2020 - 18:18

SMART jest czysty poza 8 bledami odczytu (parametr 01).Zrob jeszcze "Error scan" w HDTune koniecznie z ODZNACZONĄ opcją 'Quick scan".Moze to troche potrwac.


  • 0

CPU: INTEL CORE 2 QUAD Q6600 2.4 GHZ +  SILENTIUM SPARTAN 3 LT HE1012: MOBO: GIGABYTE GA-P31-ES3G IP31 S775 BOX RAM: GOODRAM 2GB DDR-2 800 + 2GB DDR-2 800 SSD: SAMSUNG 850 PRO 256 GB HDD: SAMSUNG HD502HI 500 GB 16 MB SATA-2, TOSHIBA HDWD120 2 TB: ASUS BW-16D1HT SATA BOX:

GPU: MSI GTX 750 Ti 2 GB OS: WINDOWS 7 PRO 64 BIT: PSU: XFX CORE 550w: FEVER AC09A-BK/BK ACHILLES PPFC400 LCD: ACER PREDATOR 24" XB240H


#5 TurioN

TurioN
  • Autor tematu
  • Ja tu tylko sprzątam

  • 252 postów

Napisano 19 czerwiec 2020 - 19:37

SMART jest czysty poza 8 bledami odczytu (parametr 01).Zrob jeszcze "Error scan" w HDTune koniecznie z ODZNACZONĄ opcją 'Quick scan".Moze to troche potrwac.

https://zapodaj.net/...f98aed.png.html


  • 0

CPU: i5 4690K OC 4,5Ghz COOLER: Grandis XE1236 MOBO: ASrock Z97pro4 GPU: GIGABYTE G1 GAMING GTX 970 @1503/2000Mhz  RAM: G.SKILL RipjaswZ 2x 4GB DDR3(2400Mhz CL10) dual PSU: Thermaltake SE 630W 87% CASE: Gladius M40 Pure Black HDD: WD Green 500GB SSD: ADATA Primer PRO SP920 128GB MONITOR: ASUS VX239-H MOUSE: ZOWIE FK1 KEYBOARD: CMstorm Devastator             MOUSEPAD: Qpad CT White HEADSET: Fatal1ty HS-800  


#6 sebki1

sebki1
  • Maniak

  • 2250 postów
  • Miejscowość:Mysłowice
  • 3DMark 06:13100

Napisano 19 czerwiec 2020 - 19:45

Dysk jest zdrowy.Jednak modele WD Green  cechuja sie predkoscia obrotowa 5400 czyli sa dosc wolne i nie nadaja sie typowo do gier ale skoro przedtem wszystko dzialalo to problemu bym szukal gdzie indziej.Calkiem mozliwe ze jakas aktualizacja Windows powoduje wlasnie ten problem.


  • 1

CPU: INTEL CORE 2 QUAD Q6600 2.4 GHZ +  SILENTIUM SPARTAN 3 LT HE1012: MOBO: GIGABYTE GA-P31-ES3G IP31 S775 BOX RAM: GOODRAM 2GB DDR-2 800 + 2GB DDR-2 800 SSD: SAMSUNG 850 PRO 256 GB HDD: SAMSUNG HD502HI 500 GB 16 MB SATA-2, TOSHIBA HDWD120 2 TB: ASUS BW-16D1HT SATA BOX:

GPU: MSI GTX 750 Ti 2 GB OS: WINDOWS 7 PRO 64 BIT: PSU: XFX CORE 550w: FEVER AC09A-BK/BK ACHILLES PPFC400 LCD: ACER PREDATOR 24" XB240H


#7 TurioN

TurioN
  • Autor tematu
  • Ja tu tylko sprzątam

  • 252 postów

Napisano 19 czerwiec 2020 - 19:56

Dysk jest zdrowy.Jednak modele WD Green  cechuja sie predkoscia obrotowa 5400 czyli sa dosc wolne i nie nadaja sie typowo do gier ale skoro przedtem wszystko dzialalo to problemu bym szukal gdzie indziej.Calkiem mozliwe ze jakas aktualizacja Windows powoduje wlasnie ten problem.

Dzieki za zaintersowanie sie tematem. W sumie to juz od dawna myslalem nad nowym dyskiem do gier, a teraz ssdki sa tanie wiec nawet teraz moge cos kupic, bo rzeczywiscie ten green sie do gier nie nadaje. 


  • 0

CPU: i5 4690K OC 4,5Ghz COOLER: Grandis XE1236 MOBO: ASrock Z97pro4 GPU: GIGABYTE G1 GAMING GTX 970 @1503/2000Mhz  RAM: G.SKILL RipjaswZ 2x 4GB DDR3(2400Mhz CL10) dual PSU: Thermaltake SE 630W 87% CASE: Gladius M40 Pure Black HDD: WD Green 500GB SSD: ADATA Primer PRO SP920 128GB MONITOR: ASUS VX239-H MOUSE: ZOWIE FK1 KEYBOARD: CMstorm Devastator             MOUSEPAD: Qpad CT White HEADSET: Fatal1ty HS-800  


#8 sebki1

sebki1
  • Maniak

  • 2250 postów
  • Miejscowość:Mysłowice
  • 3DMark 06:13100

Napisano 19 czerwiec 2020 - 20:03

Tylko tu chodzi bardziej o zdiagnozowanie problemu bo co z tego jak kupisz nowy dysk SSD a dalej sie bedzie zacinac gra :)

Jaka pojemnosc ma ten Twoj SSD adata ? dasz rade zainstalowac tam Gta i sprawdzic ?


Użytkownik sebki1 edytował ten post 19 czerwiec 2020 - 20:05

  • 0

CPU: INTEL CORE 2 QUAD Q6600 2.4 GHZ +  SILENTIUM SPARTAN 3 LT HE1012: MOBO: GIGABYTE GA-P31-ES3G IP31 S775 BOX RAM: GOODRAM 2GB DDR-2 800 + 2GB DDR-2 800 SSD: SAMSUNG 850 PRO 256 GB HDD: SAMSUNG HD502HI 500 GB 16 MB SATA-2, TOSHIBA HDWD120 2 TB: ASUS BW-16D1HT SATA BOX:

GPU: MSI GTX 750 Ti 2 GB OS: WINDOWS 7 PRO 64 BIT: PSU: XFX CORE 550w: FEVER AC09A-BK/BK ACHILLES PPFC400 LCD: ACER PREDATOR 24" XB240H


#9 TurioN

TurioN
  • Autor tematu
  • Ja tu tylko sprzątam

  • 252 postów

Napisano 19 czerwiec 2020 - 20:17

Tylko tu chodzi bardziej o zdiagnozowanie problemu bo co z tego jak kupisz nowy dysk SSD a dalej sie bedzie zacinac gra :)

Jaka pojemnosc ma ten Twoj SSD adata ? dasz rade zainstalowac tam Gta i sprawdzic ?

Wlasnie nie dam rady na niego zainstalowac GTA pousuwalem zbedne rzeczy i udalo mi sie odzyskac tylko 57GB a gta zajmuje 90.


  • 0

CPU: i5 4690K OC 4,5Ghz COOLER: Grandis XE1236 MOBO: ASrock Z97pro4 GPU: GIGABYTE G1 GAMING GTX 970 @1503/2000Mhz  RAM: G.SKILL RipjaswZ 2x 4GB DDR3(2400Mhz CL10) dual PSU: Thermaltake SE 630W 87% CASE: Gladius M40 Pure Black HDD: WD Green 500GB SSD: ADATA Primer PRO SP920 128GB MONITOR: ASUS VX239-H MOUSE: ZOWIE FK1 KEYBOARD: CMstorm Devastator             MOUSEPAD: Qpad CT White HEADSET: Fatal1ty HS-800  


#10 sebki1

sebki1
  • Maniak

  • 2250 postów
  • Miejscowość:Mysłowice
  • 3DMark 06:13100

Napisano 19 czerwiec 2020 - 20:21

A w innych grach tez sa te przycinki ?


  • 0

CPU: INTEL CORE 2 QUAD Q6600 2.4 GHZ +  SILENTIUM SPARTAN 3 LT HE1012: MOBO: GIGABYTE GA-P31-ES3G IP31 S775 BOX RAM: GOODRAM 2GB DDR-2 800 + 2GB DDR-2 800 SSD: SAMSUNG 850 PRO 256 GB HDD: SAMSUNG HD502HI 500 GB 16 MB SATA-2, TOSHIBA HDWD120 2 TB: ASUS BW-16D1HT SATA BOX:

GPU: MSI GTX 750 Ti 2 GB OS: WINDOWS 7 PRO 64 BIT: PSU: XFX CORE 550w: FEVER AC09A-BK/BK ACHILLES PPFC400 LCD: ACER PREDATOR 24" XB240H


#11 Mateox8

Mateox8
  • Dyskutant

  • 223 postów

Napisano 19 czerwiec 2020 - 21:33

Gdy miałem taki sam komputer jak ty działo się to samo scinki i freezy, i poradziłem sobie w prosty sposób, gdyż usunąłem nvidia geforce experience o ile sam masz zainstalowany to radzę też spróbować :)
  • 0
R7 2700,MSI GTX 1660 Super 6GB Gaming x,Hyperx Predator 2x8Gb 3200mhz,SilentiumPC Navis RGB 240, CM G550M, MSI B450 Tomahawk Max, Goodram IRDM PRO Gen 2 240GB, Fractal Design Meshify-C TG

#12 TurioN

TurioN
  • Autor tematu
  • Ja tu tylko sprzątam

  • 252 postów

Napisano 19 czerwiec 2020 - 22:06

A w innych grach tez sa te przycinki ?

Są lekkie i rzadko sie zdarzają przy GTA jest najgorzej 


Gdy miałem taki sam komputer jak ty działo się to samo scinki i freezy, i poradziłem sobie w prosty sposób, gdyż usunąłem nvidia geforce experience o ile sam masz zainstalowany to radzę też spróbować :)

Nie mam tego programu przy instalacji sterownikow do grafiki zawsze go odznaczam, ale dzieki za rade 


  • 0

CPU: i5 4690K OC 4,5Ghz COOLER: Grandis XE1236 MOBO: ASrock Z97pro4 GPU: GIGABYTE G1 GAMING GTX 970 @1503/2000Mhz  RAM: G.SKILL RipjaswZ 2x 4GB DDR3(2400Mhz CL10) dual PSU: Thermaltake SE 630W 87% CASE: Gladius M40 Pure Black HDD: WD Green 500GB SSD: ADATA Primer PRO SP920 128GB MONITOR: ASUS VX239-H MOUSE: ZOWIE FK1 KEYBOARD: CMstorm Devastator             MOUSEPAD: Qpad CT White HEADSET: Fatal1ty HS-800  


#13 zbiku90

zbiku90
  • Zapaleniec

  • 1379 postów

Napisano 20 czerwiec 2020 - 08:14

Sprawdź zużycie ram i vram podczas gry. Przy gtx 970 najlepiej nie przekraczać 3,5GB bo ostatnie 0,5 jest znacznie wolniejsze od reszty. Możesz też delikatnie podbić napięcie procesora i sprawdzić czy problem ustąpi.


  • 0

Ryzen 7 1700 @ 3,9GHz 1,3V ** MSI B350 PC MATE ** G.Skill Ripjaws V @ 3200 c14 ** Sapphire RX 580 Nitro+ 4GB ** Seasonic G-550 Gold ** SSD ADATA SU800 512GB + HDD 3x500GB ** Cooler Master HAF 912 Plus 2x200mm 2x120mm ** Gelid Phantom ** Samsung S23C650


#14 TurioN

TurioN
  • Autor tematu
  • Ja tu tylko sprzątam

  • 252 postów

Napisano 20 czerwiec 2020 - 14:51

Sprawdź zużycie ram i vram podczas gry. Przy gtx 970 najlepiej nie przekraczać 3,5GB bo ostatnie 0,5 jest znacznie wolniejsze od reszty. Możesz też delikatnie podbić napięcie procesora i sprawdzić czy problem ustąpi.

Zuzycie ramu to ponad 7GB (max 7,8gb), a Vram ponad 3,5GB nieraz siega do 3,8GB napięcie procka wlasnie podbilem o 0,10V ogolnie to zadnych defektow graficznych czy artefaktow nie doswiadczylem gra dziala stabilnie jeżeli chodzi o klatki  srednio 90klatek max 120 minimalnie spadnie do 70. Sprawdzałem też na najnizszych usatwieanich graficznych nawet w panelu nvidi ustawilem wszystko na wydajnosc po tych usatwienaich zuzycie vram i ram sie praktycznie nie zmienilo. 

 

 

Edit. W menadżerze pokazuje mi, że gta zuzywa 3gb ram a jak odpale msi aferburner to pokazuje ponad 7GB, a zuzycie Vram jak gram w oknie na 1024x768 pokazuje 3700MB


Użytkownik TurioN edytował ten post 20 czerwiec 2020 - 15:54

  • 0

CPU: i5 4690K OC 4,5Ghz COOLER: Grandis XE1236 MOBO: ASrock Z97pro4 GPU: GIGABYTE G1 GAMING GTX 970 @1503/2000Mhz  RAM: G.SKILL RipjaswZ 2x 4GB DDR3(2400Mhz CL10) dual PSU: Thermaltake SE 630W 87% CASE: Gladius M40 Pure Black HDD: WD Green 500GB SSD: ADATA Primer PRO SP920 128GB MONITOR: ASUS VX239-H MOUSE: ZOWIE FK1 KEYBOARD: CMstorm Devastator             MOUSEPAD: Qpad CT White HEADSET: Fatal1ty HS-800  


#15 joker5513

joker5513
  • Zapaleniec

  • 1155 postów

Napisano 23 czerwiec 2020 - 09:09

Na I5 4670K tez miałem swego czasu ścinki w GTA. Pomaga włączenie adaptive vsync w sterowniku lub ograniczenie ilości wyświetlanych FPS do 60 w Riva tuner statistic server. Ogólnie procesor już niedomaga. Zmiana na 8 watkowca wyraźnie by pomogła. Jak u siebie swego czasu zmieniłem proca na I7 4790K była diametralna poprawa.


Użytkownik joker5513 edytował ten post 23 czerwiec 2020 - 09:09

  • 1

Intel Core i7 9700K@ 5,1 GHz; 1,32V :D :o ; Alphacool Eisbaer 420; MSI Z390 MPG Gaming Edge AC; Aorus Extreme RTX 2080Ti; 16 GB DDR4 G.SKill Ripjaws @3200MHZ CL16; Samsung 970 EVO256GB NVME; Crucial MX500 SSD 1000GB; Samsung Evo 850 SSD 500GB; WD Caviar green 2TB; WD Blue 4TB; Seasonic Focus+ Gold 850W; Fractal Desgin Meshify S2 Solid; MSI Optix MPG341CQR

 

PS4 PRO


#16 Lord_Krecitsqa

Lord_Krecitsqa
  • Nałogowiec

  • 1925 postów
  • Miejscowość:Bielsko-Biała

Napisano 24 czerwiec 2020 - 18:57

https://zapodaj.net/...f98aed.png.html


Tu się nie ma co doszukiwać winy w dysku.
Masz po prostu słaby procesor.
Stąd te spadki.
Wiem bo też taki miałem :)

Dopiero I7 da radę
Co prawda już w to nie gram ale u mnie było te 90-100fps bez jakichkolwiek zacięć.
  • 0
i7-4790k 4400mhz MSI_z97g5; 16gb_tridentX-2400 ASUS STRIX 1080ti 11gb M2_Samsung_961+SSD,Phantex_350x,Raijintek<p>https://www.3dmark.com/3dm/25780419https://www.3dmark.com/3dm/34157590<p><p>https://www.3dmark.com/3dm/36269596

#17 TurioN

TurioN
  • Autor tematu
  • Ja tu tylko sprzątam

  • 252 postów

Napisano 25 czerwiec 2020 - 09:15

Ciężko mi w to uwierzyc ze to wina sprzetu ludzie na i7 maja ten sam problem https://gtaforum.pl/...tering-w-gta-v/ po za tym u mojego kuzyna na i3 8generacji 2rdzenie i mx150m nie ma tego problemu tak samo u pewnej osoby z youtube na i5 4460 i gtx 960.  osoba z tego forum co podałem na samym dole ma sprzet i7 4770k 32gb ram i gtx 1080 tez ma lagi w gta. 


  • 0

CPU: i5 4690K OC 4,5Ghz COOLER: Grandis XE1236 MOBO: ASrock Z97pro4 GPU: GIGABYTE G1 GAMING GTX 970 @1503/2000Mhz  RAM: G.SKILL RipjaswZ 2x 4GB DDR3(2400Mhz CL10) dual PSU: Thermaltake SE 630W 87% CASE: Gladius M40 Pure Black HDD: WD Green 500GB SSD: ADATA Primer PRO SP920 128GB MONITOR: ASUS VX239-H MOUSE: ZOWIE FK1 KEYBOARD: CMstorm Devastator             MOUSEPAD: Qpad CT White HEADSET: Fatal1ty HS-800  


#18 zbiku90

zbiku90
  • Zapaleniec

  • 1379 postów

Napisano 25 czerwiec 2020 - 11:06

Nie padło chyba jeszcze ważne pytanie czy te spadki są w singlu czy w online czy w obydwu trybach?

 

Ciężko mi w to uwierzyc ze to wina sprzetu ludzie na i7 maja ten sam problem https://gtaforum.pl/...tering-w-gta-v/

Gościu ma tam 8gb ram w jednej kości i pewnie przez to mu dropi. 

po za tym u mojego kuzyna na i3 8generacji 2rdzenie i mx150m nie ma tego problemu
 

No bo na pewno nie gra na wysokich / b. wysokich, możliwe też że ma ssd w lapku.

Sprawdzałem też na najnizszych usatwieanich graficznych nawet w panelu nvidi ustawilem wszystko na wydajnosc po tych usatwienaich zuzycie vram i ram sie praktycznie nie zmienilo. 

A wyłączałeś i włączałeś grę od nowa po zmianie ustawień? Bo chyba nie. Nie uwierzę że gta v bierze na najniższych teksturach prawie 4gb vram.

Podsumowując masz aktualnie na styk procesor, ram i vram i chcąc płynnie pograć albo obniżasz ustawienia albo ulepszasz kompa.


  • 1

Ryzen 7 1700 @ 3,9GHz 1,3V ** MSI B350 PC MATE ** G.Skill Ripjaws V @ 3200 c14 ** Sapphire RX 580 Nitro+ 4GB ** Seasonic G-550 Gold ** SSD ADATA SU800 512GB + HDD 3x500GB ** Cooler Master HAF 912 Plus 2x200mm 2x120mm ** Gelid Phantom ** Samsung S23C650


#19 Lord_Krecitsqa

Lord_Krecitsqa
  • Nałogowiec

  • 1925 postów
  • Miejscowość:Bielsko-Biała

Napisano 25 czerwiec 2020 - 13:40

Ciężko mi w to uwierzyc ze to wina sprzetu ludzie na i7 maja ten sam problem https://gtaforum.pl/...tering-w-gta-v/ po za tym u mojego kuzyna na i3 8generacji 2rdzenie i mx150m nie ma tego problemu tak samo u pewnej osoby z youtube na i5 4460 i gtx 960.  osoba z tego forum co podałem na samym dole ma sprzet i7 4770k 32gb ram i gtx 1080 tez ma lagi w gta.


Dobrze piszesz :D
Ścinki są nawet na 1080ti
  • 0
i7-4790k 4400mhz MSI_z97g5; 16gb_tridentX-2400 ASUS STRIX 1080ti 11gb M2_Samsung_961+SSD,Phantex_350x,Raijintek<p>https://www.3dmark.com/3dm/25780419https://www.3dmark.com/3dm/34157590<p><p>https://www.3dmark.com/3dm/36269596

#20 zbiku90

zbiku90
  • Zapaleniec

  • 1379 postów

Napisano 25 czerwiec 2020 - 14:04

No to dziwne, bo u mnie w singlu na wysokich trzyma cały czas te 60fps. Na online miałem przycinki ale to raczej przez moje kiepskie łącze.


  • 0

Ryzen 7 1700 @ 3,9GHz 1,3V ** MSI B350 PC MATE ** G.Skill Ripjaws V @ 3200 c14 ** Sapphire RX 580 Nitro+ 4GB ** Seasonic G-550 Gold ** SSD ADATA SU800 512GB + HDD 3x500GB ** Cooler Master HAF 912 Plus 2x200mm 2x120mm ** Gelid Phantom ** Samsung S23C650





Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych