Skocz do zawartości


Uwaga, ta strona używa Cookies
Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.
Dowiedz się więcej    
Akceptuję
Zdjęcie

Youtube nie ładuje filmów po zalogowaniu

youtube problem filmy

  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 spidster135

spidster135
  • Gaduła

  • 457 postów
  • Miejscowość:Wro

Napisano 04 czerwiec 2020 - 16:46

Cześć,
od trzech dni mam problem z youtube, a mianowicie nie ładują się filmy gdy jestem zalogowany. Gdy się wyloguję to normalnie mogę oglądać. Wygląda to tak, że po kliknięciu w miniaturkę przechodzi na stronę filmu, wszystko jest normalnie - komentarze, pasek boczny z proponowanymi itp, ale zamiast filmu jest czarne tło i kółko ładowania kręci się w nieskończoność.
Czasem raz na X prób jakiś film się włączy normalnie, ze dwa razy było tak że mogłem normalnie uruchomić każdy film, ale po chwili znów nie dało się kolejnych włączyć.
Korzystam z przeglądarki Chrome, to samo jest w trybie incognito, i próbowałem też w Edge i jest tak samo - jak się nie zaloguję to działa.
Dodam jeszcze, że na telefonie zalogowany jestem na to samo konto i w aplikacji youtube oglądać mogę normalnie.
Ma ktoś pomysł co z tym zrobić i dlaczego akurat po zalogowaniu są problemy i to nie zawsze bo czasem się coś uda uruchomić?
Pozdro :) 


  • 0

#2 minas_trith

minas_trith
  • Bywalec

  • 121 postów

Napisano 05 czerwiec 2020 - 11:07

1. wyczyść cache, historię, cookie

2 jak nie pomoże pkt1 zabezpiecz profil zazwyczaj siedzi wszystko w %appdata%  np zmień nazwę całego folderu w którym siedzi profiil chroma i zaloguj się ponownie. 

 

mam nadzieję że pomoże :)


  • 1

#3 spidster135

spidster135
  • Autor tematu
  • Gaduła

  • 457 postów
  • Miejscowość:Wro

Napisano 06 czerwiec 2020 - 13:17

1. wyczyść cache, historię, cookie

2 jak nie pomoże pkt1 zabezpiecz profil zazwyczaj siedzi wszystko w %appdata%  np zmień nazwę całego folderu w którym siedzi profiil chroma i zaloguj się ponownie. 

 

mam nadzieję że pomoże :)

Póki co pomógł punkt 1, chociaż to dziwne bo wyczyściłem z chrome, a na innej przeglądarce było przecież tak samo. 
Poczekam jeszcze z radością bo wczoraj od około 18 mogłem oglądać normalnie, a dziś jak sprawdziłem to nie działało, dopiero po wyczyszczeniu zaczęło.

@szybki edit
Działa większa część, ale nadal jak sprawdzam to niektóre się nie ładują tak jak wcześniej...

Dałbyś radę jakoś opisać jak wykonać punkt 2? Szukam po internecie jak to zrobić ale nie mogę znaleźć. No i czy to w ogóle pomoże, bo w przeglądarce Microsoft Edge problem jest identyczny, więc czy grzebanie w Chrome będzie miało sens?


Dodam tak dla jasności jak to wygląda, bo sprawdziłem jeszcze na uczelnianym koncie youtube.

 

W tym samym momencie na moim prywatnym koncie google dany film nie działa w żadnej przeglądarce jakie mam (MS Edge i Google Chrome).

 

W tym samym momencie na koncie google uczelnianym ten sam film działa w tej samej przeglądarce na tym samym komputerze.

W tym samym momencie na tym samym koncie prywatnym google ten sam film działa w aplikacji youtube na telefon.

 

Wczoraj ten sam film na moim prywatnym koncie google działał normalnie na komputerze w przeglądarce chrome.

 

 

:sciana:  :sciana:  :sciana:  :sciana: 


Może komuś się przyda na przyszłość - problem jest prawdopodobnie z youtube bo na forum społeczności youtube jest trochę więcej tego typu postów. 
Ktoś znalazł rozwiązanie tymczasowe, dokleić za każdym razem końcu linku:

&disable_polymer=true


Użytkownik spidster135 edytował ten post 05 czerwiec 2020 - 13:26

  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: youtube, problem, filmy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych