Skocz do zawartości


Uwaga, ta strona używa Cookies
Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.
Dowiedz się więcej    
Akceptuję
Zdjęcie

Kultura pracy Gigabyte GTX 1660ti


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 Dalar

Dalar
  • AMD User

  • 262 postów

Napisano 13 wrzesień 2019 - 22:06

Czesc,
Posiadam GTX 1660TI od Giabyte, wersja OC z dwoma wentylatorami.
Dzisiaj zauwazylem, ze gdy karta ustawiona jest w trybie polpasywnym i wlacze gre to w momencie w ktorym karta osiaga 50 stopni i powinna wlaczyc wentylatory z mala predkoscia to wlacza je z 2000rmp (co jest dosc slyszalne) i potem dopiero ustawia je w zaleznosci od temperatury. Probowalem bawic sie krzywa w Aorus Engine i ustawialem wentylatory zeby uruchamialy sie z mniejsza predkoscia lecz nic to nie daje. Ma ktos pomysl jak pozbyc sie tego problemu ? Obilo mi sie o uszy ze Gigabyte mial wypuscic bios do karty ktory to poprawia ale cisza w tym temacie.
  • 0
CPU:Intel Core i7-9700F + be quiet! Dark Rock 4 | MOBO:MSI MPG Z390 GAMING PLUS | RAM:XPG GAMMIX D10 2x8GB DDR4 3200MHz |
GPU:MSI GeForce RTX 2070 ARMOR 8GB | SSD1:SanDisk Plus 120GB | SSD2:ADATA Ultimate SU650 240GB | 
HDD1:WD Blue 160GB | HDD2:WD Blue 1TB | PSU:Seasonic Focus Plus 650W | CASE:Focus G Window |
OS:Windows 10 Home 64-bit

#2 Blashix

Blashix
  • Zapaleniec

  • 1051 postów
  • Miejscowość:Polska

Napisano 15 wrzesień 2019 - 16:58

spróbuj programem msi afterburner.


  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych