Skocz do zawartości


Uwaga, ta strona używa Cookies
Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.
Dowiedz się więcej    
Akceptuję
Zdjęcie

System działa wolno


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Kruchy81

Kruchy81
  • Bywalec

  • 83 postów

Napisano 10 sierpień 2019 - 12:53

Nie wiem co się dzieje Wcześniej miałem I3 8100 i Asus GeForce Rog Strix Gtx 1050ti gaming oc 4GB I system działał szybko i nie było problemu z uruchamianie gier i z instalacją programów. Po modernizacji pojawiły się ww problemy uruchomienie gry trwa strasznie długo. Aktualna specyfikacja : Gigabyte GeForce AORUS RTX 2070 SUPER 8GB Gigabyte z370p d3 Intel core I5 9400f G.Skill 16GB AEGIS GSkill DDR4 3000MHz 2x8GB DUAL Dysk SSD CORSAIR 480GB MP510 Series 3100/1050 MB/s Windows 10 64bit Proszę o pomoc i radę co jest nie tak i co może być przyczyną brak jakiś sterowników czy inny problem Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka
  • 0

#2 jarrino

jarrino
  • Maniak

  • 10192 postów
  • Miejscowość:Warszawa

Napisano 10 sierpień 2019 - 13:57

Instalowałeś system na nowych częściach? Jeśli nie to zrób to i pójdzie jak burza...


  • 1

i5 9600K; EVGA Z370 ;32Gb Hyperx 2666 ; MSI 1070 ;Thermaltake Smart SE 630W


#3 Kruchy81

Kruchy81
  • Autor tematu
  • Bywalec

  • 83 postów

Napisano 10 sierpień 2019 - 14:03

Po instalacji ostatnio grafy był format. Zawsze jak coś zmieniam to robię format. BIOS na płycie mam zaktualizowany, od grafy też może jakieś stery do chipsetu albo procka? Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka
  • 0

#4 jarrino

jarrino
  • Maniak

  • 10192 postów
  • Miejscowość:Warszawa

Napisano 10 sierpień 2019 - 15:15

Inne sterowniki ,poza biosem, warto wgrać...


  • 0

i5 9600K; EVGA Z370 ;32Gb Hyperx 2666 ; MSI 1070 ;Thermaltake Smart SE 630W





Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych