Skocz do zawartości


Uwaga, ta strona używa Cookies
Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.
Dowiedz się więcej    
Akceptuję
Zdjęcie

Aorus RX570 nie wyświetla obrazu

rx570

  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 zekrom29

zekrom29
  • Nowicjusz

  • 3 postów

Napisano 07 lipiec 2019 - 21:39

witam mam problem ze swoją karta graficzna

Wstałem rano odpaliłem kompa wszystko śmigało. Później wyszedłem z domu wyłaczajac komputer.

Wrociłem z godzine temu probuje właczyc sprzet lecz nie wyswietla obrazu teraz przełaczyłem sie na grafike z procka i normalnie działa. Co mogło sie stać z karta?

 

 


  • 0

#2 worm

worm
  • π

  • 11012 postów

Napisano 07 lipiec 2019 - 22:26

Wentylator(y) na niej ruszają, czy nic? Próbowałeś wyciągnąć i włożyć z powrotem kartę?


  • 0

Moderator / Ekspert działów: Kącik retro komputerów / Pełne zestawienie Ekspertów


#3 zekrom29

zekrom29
  • Autor tematu
  • Nowicjusz

  • 3 postów

Napisano 08 lipiec 2019 - 10:32

Tak wentylatory chodzą wszystkie diody się pala
Wyjmowałam ja kilka razy ale to na nic
  • 0

#4 Artok

Artok
  • Głos Rozsądku

  • 899 postów

Napisano 08 lipiec 2019 - 11:08

Komputer wykrywa kartę gdy jesteś na integrze?
  • 0

AMD Ryzen 5 2600 @4.15Ghz Gigabyte Vega 56 Gaming OC G.Skill Aegis 16GB 3200MHz CL14 Gigabyte B450 Aorus M Natec Titan 660 Thermaltake SMART RGB 700W


#5 zekrom29

zekrom29
  • Autor tematu
  • Nowicjusz

  • 3 postów

Napisano 08 lipiec 2019 - 11:17

Karta musi być wyjęta cała z kompa chodzi mi na zintegrowanej jak karta jest wyjęta

Użytkownik zekrom29 edytował ten post 08 lipiec 2019 - 11:18

  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: rx570

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych