Skocz do zawartości


Uwaga, ta strona używa Cookies
Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.
Dowiedz się więcej    
Akceptuję
Zdjęcie

Problem ze Steam...


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 jarrino

jarrino
  • Maniak

  • 9894 postów
  • Miejscowość:Warszawa

Napisano 13 kwiecień 2019 - 13:11

Przed chwilą stało się u mnie ze steam coś dziwnego. Gdy chcę go otworzyć, otwiera się i od razu chowa do paska na dole. Za nic nie mogę go dać na ekran. Miał ktoś już coś takiego ? Jak to zmienić ?


  • 0

i5 9600K; EVGA Z370 ;32Gb Hyperx 2666 ; MSI 1070 ;Thermaltake Smart SE 630W


#2 chrisplbw

chrisplbw
  • Zapaleniec

  • 1426 postów

Napisano 13 kwiecień 2019 - 13:37

Zamknij wszystkie procesy i otwórz ponownie.


  • 0

AMD FX8350 4.0GHz@4.7GHz, Gigabyte GA990FXA-UD5, Gigabyte G1 RX470 4GB 1230/6600@1300/7000, Kingston HyperX Beast 1888 2x4 GB, Scythe Mugen 2 rev. B (Enermax TB Silence UCTB12P x2)+Gelid Extreme, Corsair RM550x 550W 80+Gold, Zalman Z11 Plus,  WD Blue 1TB, Lepa by Enermax BQL.Quiet PWM Bluex2. Motospeed V30, P10 Lite


#3 jarrino

jarrino
  • Autor tematu
  • Maniak

  • 9894 postów
  • Miejscowość:Warszawa

Napisano 13 kwiecień 2019 - 16:11

Nie chcą się wszystkie zamknąć, a jest ich 29-30. Jak miałem dziesiątkę aktualizowaną zero problemów. Zachciało mi się świeżej instalacji i same problemy niestety... :( No to se pograłem w mordę...


Użytkownik jarrino edytował ten post 13 kwiecień 2019 - 16:15

  • 0

i5 9600K; EVGA Z370 ;32Gb Hyperx 2666 ; MSI 1070 ;Thermaltake Smart SE 630W


#4 Lord_Krecitsqa

Lord_Krecitsqa
  • Zapaleniec

  • 1308 postów
  • Miejscowość:Bielsko-Biała

Napisano 14 kwiecień 2019 - 16:04

@jarrino Windows_10 nie potrzebuje nowej instalacji.
U mnie od początku istnienia i śmiga aż miło pierwsza kopia
  • 0
i7-4790k 4600mhz MSI_z97g5; 16gb_tridentX-2400 ASUS STRIX 1080ti 11gb M2_Samsung_961+SSD,w obudowie pociętej i na trytytkach.<p>https://www.3dmark.com/3dm/25780419
https://www.3dmark.com/3dm/34157590<p>

#5 jarrino

jarrino
  • Autor tematu
  • Maniak

  • 9894 postów
  • Miejscowość:Warszawa

Napisano 14 kwiecień 2019 - 19:04

Już przeinstalowałem system i steam (był na innym dysku). To była sprawa związana z usługą onedrive. W końcu udało mi się to gónwo wywalić z systemu. Coś przez pomyłkę kliknąłem i potem nie potrafiłem tego cofnąć i wszystko mi się otwierało albo do paska ,albo do eksploratora ,ale nic na pulpit. Tak to bywa jak się na czymś człowiek nie zna i cierpliwości brakuje...:(


  • 0

i5 9600K; EVGA Z370 ;32Gb Hyperx 2666 ; MSI 1070 ;Thermaltake Smart SE 630W





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych