Skocz do zawartości


Uwaga, ta strona używa Cookies
Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.
Dowiedz się więcej    
Akceptuję
Zdjęcie

Przeglądarki nie ładują połowe stron (mimo że jest internet)


Najlepsza odpowiedź kokosnh, 27 wrzesień 2018 - 22:17

Ja bym zaczął od odpalenia liveCD ubuntu, aby się upewnić że to na pewno Windows 10 + coś, a nie zbieg okoliczności. Kasperski nie blokuje ? Patrzyłeś na narzędzia deweloperskie w przeglądarkach jak wygląda ruch na tych stronach. Przejdź do postu


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 polop0123

polop0123
  • Gaduła

  • 393 postów

Napisano 27 wrzesień 2018 - 18:58

Witam, jak chce wejść na jakąś stonkę to po prostu jej nie czyta jakby nie było internetu, a potem się wyswietla ze strona nieosiągalna bo brak odpowiedzi, co dziwne jeśli uruchomie w tym samym czasie drugą karte i wpisze jakiś adres, to poprzednia strona nagle się wczyta 0_0 i tak za każdym razem, jeśli otworze, taa samo jesli odpale inną przeglądarke i wpisze jakiś adres, to na poprzedniej przeglądarce gdzie nie wczytały mi się np 3 karty, to wszystkie się nagle zaczynają wczytywać, ktoś wie co to może być?

 

 

Windows 10 posiadam


Użytkownik polop0123 edytował ten post 27 wrzesień 2018 - 18:59

  • 0

#2 pawluto

pawluto
  • Gaduła

  • 277 postów

Napisano 27 wrzesień 2018 - 20:05

Jaka przeglądarka ?

Zainstaluj inną - Ja polecam Operę.

 

Prawdopodobnie masz zawirusowanego kompa albo awaria łącza - Jest tak wolne że ładuje strony z dużym opóznieniem.


  • 0

#3 polop0123

polop0123
  • Autor tematu
  • Gaduła

  • 393 postów

Napisano 27 wrzesień 2018 - 21:26

Jaka przeglądarka ?

Zainstaluj inną - Ja polecam Operę.

 

Prawdopodobnie masz zawirusowanego kompa albo awaria łącza - Jest tak wolne że ładuje strony z dużym opóznien

mam kasperskiego antywirusa, na wszystkich przeglądarkach występuje ten problem, łącze jest sprawne (4k filmiki chodzą) 30mb net, jak przeszedłem z 7 na win 10 to tak mi się zaczęło dziać :(


  • 0

#4 jarrino

jarrino
  • Maniak

  • 10557 postów
  • Miejscowość:Warszawa

Napisano 27 wrzesień 2018 - 22:03

Przeskanuj advcleanerem i malwerbyte. Kaspersky wszystkiego nie załatwi...Masz wszystkie aktualizacje systemu ?


  • 0

i5 9600K; EVGA Z370 ;32Gb Hyperx 2666 ; MSI 1070 ;Thermaltake Smart SE 630W


#5 kokosnh

kokosnh
  • Maniak

  • 11765 postów
  • 3DMark 06:24404

Napisano 27 wrzesień 2018 - 22:17   Najlepsza odpowiedź

Ja bym zaczął od odpalenia liveCD ubuntu, aby się upewnić że to na pewno Windows 10 + coś, a nie zbieg okoliczności. Kasperski nie blokuje ? Patrzyłeś na narzędzia deweloperskie w przeglądarkach jak wygląda ruch na tych stronach.
  • 0

#6 chrisplbw

chrisplbw
  • Nałogowiec

  • 1684 postów

Napisano 28 wrzesień 2018 - 07:00

Masz zaktualizowane wszystko, łącznie z Kaspersky pod W10?


  • 0

AMD FX8350 4.0GHz@4.7GHz, Gigabyte GA990FXA-UD5, Gigabyte Aorus RX580 8GB, Kingston HyperX Beast 1888 2x4 GB, Scythe Mugen 2 rev. B (Enermax TB Silence UCTB12P x2)+Gelid Extreme, Corsair RM550x 550W 80+Gold, Zalman Z11 Plus,  WD Blue 1TB, Lepa by Enermax BQL.Quiet PWM Bluex2. Motospeed V30, P10 Lite


#7 polop0123

polop0123
  • Autor tematu
  • Gaduła

  • 393 postów

Napisano 28 wrzesień 2018 - 10:52

Przeskanuj advcleanerem i malwerbyte. Kaspersky wszystkiego nie załatwi...Masz wszystkie aktualizacje systemu ?

Znalazło 16 złośliwych plików, usunąłem i dalej nie działa, ale dzieki bo w sumie tych 16 plików złośliwych nie powinno być :D

 

Ja bym zaczął od odpalenia liveCD ubuntu, aby się upewnić że to na pewno Windows 10 + coś, a nie zbieg okoliczności. Kasperski nie blokuje ? Patrzyłeś na narzędzia deweloperskie w przeglądarkach jak wygląda ruch na tych stronach.

Problemem był Kasperski, usunąłem go i zainstalowałem inny antywirus (teraz śmiga)


  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych